Garip Bir Rüya - 3

Wanglar'ın ani atağından 15 yıl sonra, diğer bir deyişle 646 yılında Kür Şad 20 yaşına basmış ve Aşina savaşçısı olmuştu.Çünkü 15 senede Kul Bilge'den savaş ve dövüş teknikleri hakkında her şeyi öğrendi.Şimdi ise milletini kurtarmaya hazırdı.
Bu arada Liu sarayın balkonundan etrafa bakınıyordu ve beşik kertmesini düşünüyordu. Ne yazık ki beşik kertmesini görememişti ve onu tanımıyordu. Sadece onun adını biliyordu. Bu arada Liu gökte ışıl ışıl olan aya bakmaya başladı ve aynı zamanda Aşina göçebe yerleşmesinde Kür Şad da aya bakmaya başladı. Kısa süre ikisi de birbirini düşündüler. Aslında aşkın büyüsü yavaş yavaş onları sarıyordu.
Sonra aniden zayıf bir kurt pirinç tarlasına girdi. Tarladaki ürünü yemeye ve tarlayı talan etmeye başladı. Hemen X Wang ve askerleri ona saldırdılar, onu yakalamaya koştular ama yaklamayı başaramadılar. Sonra aniden X Wang terler içinde uykusunan uyandı ve hemen Mao Jintaoyu çağırıp ryasını anlattı. Mao Jintao X. Wang'a bu yorumu yaptı;

Mao Jintao: Sevgili İmparator, bu rüyanın anlamı iyi değil..
Xiao Wang: Ne ? Söyle! Bu rüyanın anlamı nedir, Jintao?
Mao Jİntao: Siz de biliyorsunuz ki, kurt bir Aşina hayvanı olarak bilinir. Ben, bunu hiç söylemek istemezdim ama rüyanızın anlamı; ileride bir Aşina çocuğu tarafında öldürüleceksiniz.
Xiao Wang, bu sözcükleri duyar duymaz şok oldu ve askerlerine emretti.

Xiao Wang: Çabuk Aşinaları öldürün! Hepsini öldürün! Der ciddi bir sesle ve bağırarak.
Bu emirden sonra Wang'ın askerleri Aşinalar'ın kalan kabilelerine saldırıp onları öldürdüler.Sonra dönüş için yola çıktılar. Ormanın içinden yürürken nehrin kıyısında bir yabancı gördüler.Yabancı Kür Şad idi. Çin askerleri Onun bir Aşinalı olduğunu anladılar. Hemen etrafını çevirdiler. Şimdi Kür Şad gerçek bir tehlike altındaydı ve ne yapacağını bilmiyordu. Bu arada Kür Şad tarafından kalın kütükten kurtarılan kurt oraya geldi, askerlere saldırdı, iki askeri öldürdü. Sonra Kür Şad kurdu yakaladı ve onu yelesinden okşadı. Kurt Onun hayatını kurtarmıştı. Çünkü bu gerçek bir tehlikeydi. Bu belki aşkın bir mucizesiydi.

21 Temmuz 2011 2-3 dakika 6 öyküsü var.
Yorumlar