Güllü Güle Güle

Sessiz,sakin,saygılı,utangaç ve becerikli bir kızdı,ustalar tarafından stajerler arasında parmakla gösterilirdi.Gençti,güzeldi ve enerjikti.Aradan biraz zaman geçtikten sonra bizim masum,çocuksu Güllü, hem göbeğini açık bırakan kısa giysiler giymeye hem de herkesle yüz göz olmaya başladı.Tanımadığı,konuşmadığı hatta şakalaşmadığı kimse kalmamıştı,kız arkadaşlarından çok erkek arkadaşlarla muhatap olmaya başlayınca iş çığırından çıktı,okulunu yarıda bırakıverdi stajını bitirmeden.

Askerliğini yapmış 22-23 yaşlarında aynı birimde çalışan usta ile çıkmaya başladı,önce gizlediler sonra itiraf ettiler "niyetimiz ciddi,evleneceğiz."diyerek ulu orta yerde söylemeye başladılar.Arkadaşın aracı vardı,aylardır beraber gidip geldiler iş yerine karı-koca gibi.

Sonuç mu,hiç yazmak istemeyeceğim cümleler buradan başlıyor,hüsran...Davul bile dengi dengine çalar demiş atalarımız,onların sözünün üstüne söz söylemek ne hacet?

Evet Güllü,duydum ki işten ayrılmışsın bahtın açık olsun,vedalaşmadan gitsen de sana kırgın değilim ama söyleyeceklerim var abin olarak;

*İş ve eş insan hayatı için çok önemlidir birisi ak ciğeriyse diğeri kalbidir,insanın başarısı ve mutluluğu buna bağlıdır.Sen ise acele davrandın,sevgili yapmak yerine kariyer yapmayı yeğleseydin senin için daha güzel olurdu,henüz yolun başındasın.

*Amatör iken bir oyunu profesyonelce oynayamazsın.Yazılı hiç bir aşk kanunu yoktur;bazen haklıyken haksız çıkarsın bazen profesyonel olsan bile partnerin tarafından hep amatör kalırsın.

*Aşkta yaş kriter değildir."diyenlere,bir cevap vermiş oldunuz.

Güle güle Güllü, sana hayatında başarılar diliyorum,karşına güvenebileceğin kimseler çıkar inşallah çünkü insan, güvendiğini sever.

31 Ağustos 2023 1-2 dakika 411 öyküsü var.
Beğenenler (1)
Yorumlar