İçimizdeki İlk Dünya

Her unutkanlik cok sonralari bir hikayeye dönüsüyordu.yasanilan her saflik ortaya cikarilmasi gereken bir gercegin isareti gibi idi, san ki unutkanlik ve saflik ,Bilincin hafiza gücünü meydana getiriyordu, adeta baslangictaki o müthis gücsüzlük kendini olagan üstü bir güce ceviriyor. cocuklugunuzu hatirlar gibi hatirliyorsunuz o anki caresizliginizi ve gücsüzlügünüzü.

Ne kadar tuaf olan sey varsa zamanla cok büyük anlamlar kazaniyor ,yasadiginiz bütün belirsiz o hisler icine gireceginiz arayislarin birer sebebi haline geliyor.
Dogustan sahip oldugunuz ince ruhunuz sizi araliksiz hep bir yerlere sürüklüyor ve sürekli bir eksiklik hissi ile yasamaya basliyorsunuz.artik yasaminizin tümünü ruhunuzla hayalleriniz arasinda bas basa birakiyorsunuz.

Hayatin gercegi icinde yasamak cok zor olmasada, mutsuzlugun her seyden daha zor oldugunu yakici bir bicimde hissedersiniz. Kendinize mutluluga neden bu Kadar uzak oldugunuzu aciklayamazsiniz.Anlamsiz yasadigini görmek korkutur insani, kötülügün büyüklügünü fark ettikce ,kopartildiginiz her anlama,gercege ölümüne sarilirsiniz ve baglarinizi yasamla Dogru kurdukca Mutlulugun o serinletici rüzgarini ruhunuzda hissedersiniz.

Yasaminizin en Kücük ayrintisi bir anlama kavusmadan Komple olamayacagini anlarsiniz. ister bilincli isterse bilincinde olmadan yasadiginiz zaaflar sizi güclendirecek olan en etkili silahiniz oluyor eger gerceginize Samimi ve dürüstce yaklastiginiz takdirde.

Önemli olanin hayatta cok seylere sahip olmak degil,cok seyleri anlamak oldugunun bilincine varmak bir Insanin sahip olabilecegi en büyük sanstir.
Anladiginizi yasadiginiz Zaman ,Yasadiginizinda farkina variyorsunuz
.
,,Büyülendikce ürkütücü olmaktan cikiyordu her sey,
Büyülenmek güzellestiriyor yasami,,,,,,,

Sizi dogrulara götürecek olan saf,temiz hislerinizdir.



Ilk dünyaya bir ilk giris......................





.

08 Eylül 2014 1-2 dakika 15 öyküsü var.
Yorumlar