İyiyim Ama Harika Kazıklandım

Evet, iyiyim ama kazıklanmanın acısını bastıramıyorum. Her ay otomatik 51 tl ödenen GSM faturama pek bakmam aslında. Boş vaktime denk gelen maili açıp baktığımda faturamın 100 tl olduğunu gördüm. Noluyo la deyip geçmiş faturalarıma baktım, 81 tl bir önceki 62 tl. Bir hışım Vodafonu aradım, Harika TV üyeliğiniz var dediler. O ne oliyki dedim, özel video servisi dediler. Porno mu acep diye soramadım. ( Töbe ne özel video seyretmesi) Ee kim üye yapmış beni dedim. Telefonda sörf yaparkene bir habere tıklamış olabilirmişim. O zaman da otomatik üye olunuyor cevabı veriyor Vodafone. İptal edin fazladan alınan 100 tl ye yakın paramı da iade edin ben özel video seyretmedim dedim. Harika TV nin müşteri hizmetleri numarasını verdiler. Bir hışım onu da aradım. Üyelik yapmışsınız ki üye oldunuz diye bir cevap. Yo yoo seyretmedim ben öyle videolar diyorum anlatamıyorum. Seyretsem gam yemiycem :)
Bir üyelikte ya da değişiklik olduğunda bilgi SMS si atan Vodafone, faturama ekleyeceği böyle bir üyelik için neden bir bilgi mesajı geçmez ki? Harika TV ve Vodafone işbirliği midir bu durum?

23 Mart 2017 1-2 dakika 37 öyküsü var.
Yorumlar (2)
  • 7 yıl önce

    Merhaba Özlem Topal hanımefendi, yazınız çok içten ve akıcı buldum. Kutlarım algı gücünüzü ve kaleminizin güzelliğini.

    Aldatılmak mı, siz gençsiniz dilerim aldatılmaları ileride yaşamazsınız! Bu güzel topraklarda doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar sözü hep revaçta oldu. Alan memnun satan memnun,ne diyeceksin!

    Ülkede nitelikli eğitim-öğretim yapılmadıkça şark cephesinde değişim zor yaşanır. Tek güvencem okur-yazar sayısının artması. Siz de bu bağlamda iyi bir örneksiniz.

    Emeğe ve sanata saygımla esenlikler.

  • 7 yıl önce

    Bir çoğumuzun başından geçen yaşanmışlıklar

    Kutlarım Özlem hanımud83eudd20