Kötülüklerin Topal Tanrisi

Gergedan omuzluydu, hep bir aci gibi sarkikti yana Dogru kollari.kaba ve kalin cüsseliydi,saclarindaki Beyaz öbekler köydeki dumani hatirlatiyordu bana nedense, oldukca cirkin bir tasarimdi insanin bir ic güzellik dilemekten baska yapabilecegi hic bir sey yoktu buna.
En eski masumiyet olan vakur, yasli köy kadinlarindan alintilar yaparken bir yilanin kaydigini anlayamazsiniz bile,o ölüm gibi yaklasir duyamazsiniz.
O nu tanidiktan sonra beni rahatlatan tek seyin,tanrinin bir bildiginin olmasiydi.ona yeryüzünde ancak tek ayakla kalabilecegine izin vermisti cünkü,
Tüm dönemlerin kötü izlerini tasiyordu, en tehlikelisi feodal kindarligiydi, bununla karsilasacak herhangi biri,T o p a l tanrinin hisimina ugramaktan kendini kurtaramaz.
Dünyanin kirini küflenmis ceketinde tasirdi.irin tutmus gibi ici kokusundan durulmuyordu yaninda,zavallisindan en ürkütücü olana dek bilinen tüm mübahlar vardi onda öyleki modernizimin menfaatciligini bunun Kadar ince ve kusursuz kullanan biri daha varmidir diye düsünmüsümdür hep.
Böylesi bir kötülük ideolunu kim musallat etmisti insanligin basina,hemde yarim Adam olarak.

Bir zavalli olmasina karsin gücsüze karsi müthis saldirgan ve psikopatti eger birde bu bir kadinsa dahada vahsilesebiliyordu.
O Kadar korkardiki güclüden,eli ayagina dolanir,panikler iki söz söylemekten aciz ,kekelerdi adeta ruhu bozulurdu.böylede düskün biriydi topal.

,Bazen nemruttaki bir tarafi olmayan eksik,yarim zalim heykeller gelir aklima
Isalik hicbir hümanizim belirtisi yoktu onda.
Islamin kervancisida degildi bu dünyada

Bedenenin bir arzu hal-i maruzati vardir belkide ama, ya vijdanen topallamanin !!!!!!!

Üzüldügünü görsem israrla kötülükte diretmenin sana diger ayagini getirecegine inanacagim.
Yezidiler gibi, seytana, kötülüge taparak kötülükten korunacaklarina inaniyorlar.
Sendemi böylesin.....

Nesin
Kimsin diye düsündügümde aklima sadece tek bir sey geliyor o da,
Kötülüklerin t o p a l tanrisi

24 Nisan 2013 1-2 dakika 15 öyküsü var.
Yorumlar