Navigasyon

Bilmediği yere doğru arabasını yavaş yavaş sürüyordu. Belli ki konum da atmamışlardı. Şimdi nasıl o adrese gideceklerdi kim bilir. Düğün konvoyundan da epey uzaklaşmışlardı. Bu yolculuğun böyle devam edemeyeceğini anlayan şoför, hemen cebinden telefonunu yanında oturan arkadaşına :

- Aç şu navigasyonu arkadaş. Kaybolacağız yoksa buralarda. Hep aynı yolları döne döne başımız döndü.

- Ulan bu aklımıza niye önce gelmedi. Hay aklınla bin yaşa sen emi.

- Eskiden olsa sora sora çok geç bulurduk. Şimdi bu harita işi, navigasyon uygulaması iyi oldu gerçekten. İşimizi çabuk kolaylaştırıyor.

- Doğru söyledin dostum. Önceleri yoldan geçen birilerine adresi sora sora bir ederdik. Çok da zorlanırdık. Bilmeyenler olurdu, yanlış tarif edenler olurdu. Aaaah aah, bir anda maziye gittim be dostum. Teknolojinin bu kadar gelişmediği zamana götürdün beni.

Nihayet düğün salonunu bulmuşlardı. Fazla gecikmeden davetlilerin arasına karışıp hoş bir sohbete başladılar.

12 Kasım 2023 30-60sn 89 öyküsü var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
  • 5 ay önce

    şoför, hemen cebinden telefonunu yanında oturan arkadaşına : şoför hemen cebinden telefonunu çıkararak yanında oturan arkadaşına uzatıp ;

    şeklinde olsa cümle tamamlanacak sanırım Enes bey şu aceleciliğinizden vazgeçseniz çok daha güzel eserler yazacaksınız aceleden cümleler tamamlanmadan yazılıyor ayrıca ; virgül kullanmalısınız az özen çok dikkat 😊