Şaka Şaka

Somurtan insanları hiç sevmem,güler yüzlü olacak,konuşacak,yeri geldiğinde espiri yapacak,yeri geldiğinde karşı koyacak; 'sen haklısın,'diyenlerden de hoşlanmam çünkü düşünmeden söylerler bunu sizi kırmamak için.

"Şakanın yarısı ciddidir",derler yani her şaka içerisinde bir gerçeklik barındırır hatta bazen öyle şakalar yaparız ki rüyalar gibi gerçeğe çıkıverir.

Arkadaştan bir bardak çay rica ettim,sağolsun geri çevirmedi beni,bilirsiniz kahvaltımızın vazgeçilmezidir çay peynir gibi zeytin gibi yumurta gibi.

-Çay elli lira,dedi alayım.

Gülüştük tabi:

-Burası havalimanı mı yoksa otogar mı,dedim altı üstü çay...

-Altı üstü çay mı,dedi başladı açıklamaya:

"Çay normalde yirmi lira,yarısına su doldurduğumuz için su on lira,şeker kullanıyorsun şeker on lira, bardak ve çay tabağı beşer liradan on lira toplam eder elli lira.Ayrıca istediğin yere ve ayağına kadar getirdim,servis ücreti de benden olsun.

Vallahi bana çok garip geldi ama ilerde böyle bir ücretlendirme olur mu olur,şaka gerçeğe döner hepimiz alışırız.Hatta;

Kahvaltı çayı,kuşluk çayı,keyif çayı,ikinci çayı,akşam çayı,gece çayı denilerek fiyatları birbirinden farklı olabilir mi?

Bence kahvaltı çayıyla keyif çayı çok pahalı olurdu çünkü bizim milletimiz kahvaltı ile keyfine düşkündür bunun için bir servet bile harcayabilirler.

20 Temmuz 2023 1-2 dakika 411 öyküsü var.
Beğenenler (1)
Yorumlar