Sen geldiğinde

Sabahın ilk ışıklarıydı sanırım... Telefonum sesinle uyandım

- Efendim...
- Günaydın meleğim...

Telefonun ucundaki ses tanıdık ...'Sen'din

- Geldim meleğim ...

İnanamadım nereye kimle gelmiştin. Bir düş sandım önce düşlerin en güzeli. Sonra şaka yaptığını düşündüm... Ama tekrar ...

-Geldim meleğim, evet geldim artık aynı şehirde aynı havayı soluyoruz ve aynı posta kutusunu kullanıyoruz ?'...
- Bir düş görüyorum sevgilim...
- Hayır, miniğim bu bir düş değil geldim çok ciddiyim.
Diyişin ve gülüşün yankılandı kulağımda... Sesinin heyecanını ve o coşkunu fark ettim sonradan. Kalbim yerinden fırlayacak sandım. Hasta olduğumu bildiğinden
- Heyecan yapma sakin ol dikkat et miniğim.
Diyordun ama nasıl yapmam sevgilim sen gelmiştin ve sana olan özlemim bitecekti...
Bir hışımla kalktım yataktan... Hiç vaktim olmadı üstümü basımı düzeltmek için. Güzel gözlü sevgilim süslenmeye vaktimde olmadı... Ama ben zaten senin sevginle daha da güzelleşmedim mi sevgilim. Gözlerim daha parlak değil mi artık... Hmmm birazda bekleteceğim seniii üzerime bir şey almalıyım... Saclarım mı _? Onlar dağınık kalsın en doğal halimle geliyorum sana kalbine girdiğim gibi...


Telefondaki sesin...
-Bekliyorum meleğim hadi hemen gel...
Diyordu ellerim heyecandan buz kesmişti ... Hayalini kurduğumuz her anın gerçekleşmesi heyecanı sarmış tüm bedenimi, gelişin öle ani oldu ki sevgilim... Kalbime demir atışın gibi.
Kendimi bilmeden çıkmışım evden koşar adımlarla sana doğru gelirken kesiliyor nefesim. Kalbim ise deli gibi çarpmakta... Sana kavuşmanın heyecanı sarsıyor bedenimi. Bugün İstanbul bir baksa görünüyor gözüme. Gökyüzü daha mı mavi_? Kuşlar bir başkamı ötüyor... Kış ortasında bahar mı geldi İstanbul'a... ?

Her bir hücrem sana odaklanmış... Ayaklarım dolanıyor birbirine. Değim yerinde ise sevgilim zil çalıyor eteklerim... Yüzümde aptal bir gülümseme gören deli sanıyor . Varsın deli sansınlar beni umurumda değil..
Seni bir sabırla bekledim sevgilim .. Özlemine dayandım ve artık en uç noktasındayım her şeyin... Yanına gelmek için çıldırıyorum artık .. Sevgilim akıp giden zaman bana bir asır gibi gelmeye başladı ulaşmalıyım sana ..


Ve .... Ve sonra sevgilim ....

İşte karşımdasın .. Donup kalıyorum olduğum yerde sana bakıyorum güzel yüzüne bakıyorum gözlerinin içine sevgilim ... Zaman duruyor herkes anlaşmış gibi susuyor .. Tenimden önce gözlerim sarılıyor sana , Gözlerimden haykırıyorum askımı sana .. Çok mutluyum sana kavuşmanın verdiği huzuruyla doluyum.. Yüzümde yine aptal bir gülümseme ... Ve sarılıyoruz sevgilim özlemle dolu bedenlerimiz bir heyecanla koşuyor birbirine .. Dudaklarımız sevgilim bin yıldır birbirine hasret olarak birleşiyor... Tutku dolu nefeslerimiz karışıyor birbirine sen ben olmuşsun bende sen sevgilim ... Aşkın şarabından tadıyorum ilk kez ... Benim kokum döndürsün basını ..Avucunun sıcaklığı sarıyor bedenimi....Dudaklarımızda eritiyoruz birikmiş özlemimizi .. Ve şimdi elini kalbine koy sevgilim her çarpışı anlatsın sana olan askımı ..... Bugün İstanbul daha mı güzel sevgilim ..... Bugün gökyüzü daha mı mavi. ?

25 Aralık 2009 2-3 dakika 4 öyküsü var.
Beğenenler (3)
Yorumlar (4)
  • 14 yıl önce

    Canım benim yine almış eline kalemi yazmış yazmışsın sevdiğine ..

    İstanbul sizin askınızı konuşak çok yakında 👍👍 👧

  • 14 yıl önce

    👑başından sonuna yaşanılmış gibi geldi bu öykü bana...

    Usta kaleme sevgiler tüm kalbimle....😂

  • 14 yıl önce

    hazal bitanem kısmet yasayıp görcez ..

    yusuf yasanılmadı bunlar ama yasanılacak saol tşk ederm

  • 14 yıl önce

    basından sonuna kadar yasanmış demiş bazıları ama bence tam bir kurgu olmuş yani tek anlamıyla mükemmel yazmışsın nasıl diyim diğer satırlarda ne yazdığını merak ediyor insan akıcı sade ve içten bir yazı olmuş .

    kutlarım 👍