Sevgili + Arkadaş + Yabancı

Temmuz ayının ilk haftasıydı, kafa dengi bayan arkadaşımla bir haftalığına Kuşadası'na tatile gitmiştik. Hem otel hem tur, aynı odayı aynı tarihlerde rezervasyon yaptıkları için biz de sinir stres içinde tartışmaya başlamıştık. Resepsiyonda görevli kişi sizi birkaç saat bekleteceğiz deyince bir hışımla üstüne yürüyüp;
'On iki saattir araba kullanıyorum çok yorgunum ve ter bir uzvumdan çıktı' diye ağzımdan köpükler çıkartarak söyleniyordum. Arkamdan gelen kıkırdama sesine hiddetle dönüp,
'Pek bir eğlendin, komik olan nedir söylesen de ben de biraz neşelensem.' Adeta adamı dövecekmiş gibi azarladım. Gözlerim, lacivert rengi gözlerine takılı kalmıştı. Bir okyanus kadar derindi. Kumral teninin cazibesi karşısında dokunmamak için ellerimi kelepçeletmem gerekecekti. Dudakları kusursuz burnunun altında tutkuya açılan bir kapı gibi aralıktı.
'Aynı cümleyi, yaklaşık bir saat önce ben de görevliye aynı hışımla 'Ter götümden çıktı' şeklinde kurmuştum. Siz benden daha edepli çıktınız.
Bu defa ikimiz de gülüşmeye başladık. Elini uzatarak ' ben Alp memnun oldum' dedi. Ben de ' Esra' diyerek elimi uzattığımda iri ellerini tutmak kalp atış hızımı ikiye çıkararak içimdeki asi kısrağın iplerini çözmüştü. Alp'ler 3 erkek gelmişlerdi. Onlar da bizim gibi aynı sorunu yaşamışlardı. İki saat sonra odalarımıza yerleştik. Akşam otelin barında karşılaştık. 35 yaşına yakın 1.85 civarında, derin ve anlamlı bakışları olan insanın ilk görüşte âşık olabileceği bir adamdı. Gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşım yol yorgunu olduğu için yattı benim enerjim tükenmemişti, sahile indim. Kumsalda oturmuş yaz gecesinin tenime değen esintisini hissederken içkimi yudumluyordum.
'İkimizde yalnız kaldık galiba, oturmamda bir sakınca yoktur umarım' diyerek cevap vermemi beklemeden yanıma oturdu.
'Oturdun bir kere kalk demek yakışık almaz' derken ses tonumun biraz kinayeli biraz da esprili çıkmasına dikkat ettim. Bir süre yolculuktan, otelin kepazeliğinden, biraz ondan biraz benden konuşurken alkolünde etkisiyle daha fazla sokulduk birbirimize. Dudaklarını dudaklarımda hissettiğimde hiç itiraz etmeden açlıkla karşılık verdim. Tek suçlu düşünme yetimi kaybettiren bilmem kaç kadeh içtiğim alkoldü.
Kaçamak bakışlar, kaçamak dokunuşlar bedenimde beklenen bir elektrik akımına yol açarken, içimden geçenleri nedensizce gizlemek zorunda hissetmiştim. 'Neden bunu yapıyorum?' diye sordum kendime. Çünkü ilk yalnız kalışta karşılıklı teslim olmak ahlak kurallarına aykırıdır. Oysa kafamda kurduğum fanteziler pekte ahlak kuralları çerçevesinde değildi.
Bacaklarımın arasında dolanan sıcak elini hissettiğimde iffetim devreye girdi. 'Hemen olmaz' diye saçma bir söz döküldü ağzımdan. İstiyorsun işte neden olmasın diye bir ses geldi hormonlarımın salgı alanından.
'Neden?' Dudakları boynumda dolanırken sorduğu soruya yine saçma bir cevap bulmakta zorlanmadım. 'Henüz erken, seni tanımıyorum, sevgi olmadan olmaz.'
'Sevdiğin insanla sevişme isteğinin tavan yapması demek, seviştiğin her insanı seveceğin anlamına gelmez. Her eylemin ardına saklanacağın bir bahane bulmaktan vazgeçsen iyi olur, hiç değilse kendine karşı dürüst ol. Belki sevgi dedikleri şey zamandır.'
Sevişmek için sevmeliyim değil mi? Şu an sevişmek istiyorsam sevgimin bir kanıtı demek mi oluyor bu? Seviyorum değil mi? Evet seviyorum yoksa sevişmek istemezdim. Fiziksel olarak sevgimi paylaşmak benim de hakkım. Her sorduğum soruda çiftleşmeye biraz daha yaklaştığımı fark ettim. O an bu çok normaldi. Çünkü sevişmek için ne kadar gereksiz düşünce varsa hepsi aklımdan geçmişti.
Seninle tüm kamasutra pozisyonlarını denemek isterken nasıl olurda cinsel istekten yoksunmuş gibi davranabilirim ki? Bu bana, sana, kısaca bize haksızlık değil mi? Bedenindeki her noktayı ellemek, tatmak, keşfetmek istiyorum. Seninle bir bütün olup şuursuzca sevişmek istiyorum. Şuurum açıldıktan sonra ne olur bilemem tabi. Alp'in 'Seni istiyorum' diye soluduğunu işittim.
Genellikle ön sevişme sırasında zikredilen en şuh replik, o anın vermiş olduğu coşku ile seni seviyorum demiş gibi tepki göstermeme neden oldu. Onun için tapılası hale gelmeme ramak kalmıştı. İnsanoğlunun her zaman başarılı olduğunu düşündüğü serbest güreş pozisyonundaydık. Birden kördüğüm haline geldik.
Tüm tatil boyunca Alp ile her gece birlikte olduk. Tatil bittiğinde farklı şehirlerde yaşadığımızdan yollarımızı ayırdık. Hala aynı şehirlerde olduğumuz zamanlarda hem sevişir hem de dertleşiriz. Biz iki iyi sevgili, arkadaş ve yabancıyız birbirimize.

20 Ocak 2015 4-5 dakika 37 öyküsü var.
Yorumlar