Sevgiliye Son mektup

Merhaba Sevdiğim Erkek ;



Bunu bir elveda mektubu olarak düşün istersen yada bir başlangıç.

Ama seni çok sevdim sen inanmasanda yüreğimin senle bir bağı vardı sadece seni düşünen bir yüreğim vardı . Yarın ameliyat olacağım bir göğsüm istemesemde alınacak ve aslında ben narkozdan ölebilirim dyie düşünüyorum sen şimdi sacmalama diyeceksin ama öle içimde kötü bir his var o masadan kalkamayacagım diye düşünyorum.Herneyse gelelim en başa .





Seninle 23 şubat saat : 14.46 da tanıştık aslında ne tanışma beklide hala seni yada sen beni tanımıyorsun.Herneyse elinde şişelerle görmüştüm seni böle sana yoldaki en tipsiz haline asık olacabilcek baska salak tanıyorsun benimle tanıştır.Seni gördüm dedim ?' Çok da Şiiriiinn ?' evet şirindin ben senin gülüşünü çok sevdim gülerken gözleri gülendin sen benim için, ama sinirlenince gözlerinden ateş çıkan sevdiğim .Bana nasıl asık oldun ben bişey yapmadım sen beni sevmiyorsun der durursun biliyorum.Ama biliyormusun aşık olmak için bişey yapmana gerek yok.Bazen ölece uzakda olman bile sevgiyi artırır . 23 şubat 2005 den beri seni sevdiğimi biliyorsun . O günden beri senden baska kimseyi görmez oldu gözüm .Senle kavgalarda etsek ayrılamyacağımızı biliyorum yani seni şimdi arasam açarsın bunuda biliyrm .Gecen gün çok kötü kavga ettk ama bir taraftan ölecegini bilmek ve bir taraftan senin bana inanmayışların benim canımı sıktı ve sinirle sana beni arama dedim , biliyorsun samimi değildim .Ama sende en az benim kadar inantçısın aramadın . Canın sağolsun sana bir konuda daha yalan söledim belki yne kızacaksın ama Mustafa iyileşmedim ben hastalığım gün gectikce dahada ilerledi kanser sardı her yanımı ölmek artık bana hiçde korkutucu gelmiyor .Eskiden korkardım ölümden ama artık bekliyorum sanada bu mektubumu ondan yazyrm .Sana ve senden olacak yani öle olmasını istedeğim çoçuklarımıza da bir mektup yazdım . Ben hep bıcır bıcır konuşan bir kız çoçuğumz olsun istiyordum biliyorsun sanırım ona hitaben yazıldı hep.Aslında bir afacan bir erkekde olabilirdi çoçuğumuz ama nedense ben hep kız olarak hayal ettim .



İnan seni çok sevdim .Senle bir ömürü hesapladım durdum hep , bizim evimiz oturma odamız , mutfagımız salonumuz bebeğimizin pembeli şirini odasını , yatak odamızı her şeyi düşündüm. Pazar sabahlarımızı bile düşündüm .Sanırım sana çok asığım yada salağım. Ağladıgım günler geliyor aklıma senin için sen beni hiç üzmezsin sanıyordum ama sende üzdün senle konuştugumz zamanlarda meğerse sevgili olmaya çalıştıgın bir kız varmış nagihan ona bişey demem asla ama çokkk kıskanmıştım seniiii.Ve daha sonra Zeynep ; uğruna İzmirlere gidilen kı .Ben ise kimliği belli olmayan biri. Bekledi bekledi belki birgün onun sevgisini anlarsın diye , neden bukadar saf olabilceğimi düşündüm ama bir cevap alamadım halbuki sen bana fıstıgım derdin ; oysaki sen bana ilk değilsin belki benim için derdin ama son olmanı isterdim derdin.Ama diğer kızada aynı bunları dedin biliyorm face bookkmudur her ne halttdır orda gördüm.Ben çokkmu çirkindim yada kalbim çok mu kötüydü .Tamam belki onun kadar zayıf değilim fazla ama balık etliyim bende .Siz erkekler zayıf istersiniz ama bende saftım hernedersen inanan biriydim arkadaşta kalacagım demene bile inanmıştım nekadarda safım eskiler işte eskiler sonra ağladım gecelerce . Acaba salakmıyım ?????





Hayır salak oldugumu düşünmüyorum her ne halt ettiğsen ettin benim yüreğim seni bir köşeye atacak kadarda cesaretli değil. Senin gözlerine bakamak istiyorum şuan ama beklide bu günden sonra bu imkansız olacak beklide bu hayallerde olacak yasandı ve bittilerin arasına gireceğim .Çünkü inanki o masadan kalka bilceğimi sanmıyorum .




Bugunden sonra belki de bu mektubumu okuyup ya güleceksin yada inan ne tepki vereceğini bilmiyorm eğer ben o masadan uyanamazsam ablamda yurdun adresleri var yurduna ulaştırır.Ama olurda sağ kalırsam ya elden ben veririm iyi isem .





Ne çok şey yasadık dimi. Seni seviyorum koca bebegim.


Sen daha büyümemiş bir bebeksın elimi yüzüne koymaya kokusuna hasret oldugum bir bebegimsin .



Çok yoruldum Mustafa inankiii artık kavga gürültüden çok yoruldum ya beni sarıp sarmala yada def et basından.



Diyeceğim şu kiii Kendine iyi bak, ben ölürsem sakın üzülme ve hayatına devam et. Her şey için teşekkür ederim .Hayatın boyunca mutlu ol benle veya bensiz.



Sevgilerimle

16 Şubat 2010 4-5 dakika 4 öyküsü var.
Beğenenler (1)
Yorumlar