Siyah Beyaz Sarı Ve Kırmızıyla Söyleşi

Bu haftaki söyleşi programımızda toplam 4 tane konuğum olacak sevgili izleyiciler. Her birinin renginde neler neler bilgiler var, şimdi hepimiz onları öğreneceğiz.

- Öncelikle hepinize tek tek hoş geldiniz demek istiyorum. Sayın Siyah, Sayın Beyaz, Sayın Sarı, Sayın Kırmızı hoş geldiniz.

- Hoş bulduk Sayın Turgut, bir mukabele...

-Sayın Siyah, sizden başlamak istiyorum. Renginiz hakkında bilgi kısa da olsa verebilir misiniz ?

-Benim rengim şunları ifade eder Sayın Turgut. Güç, korku gizem, otorite, zarafet, formalite, kötülük, saldırganlık ve isyanla ilişkilidir. Yani bunları ifade eder.

- Yani sizden korkmalı mıyız, pek öyle gözükmüyorsunuz Sayın Siyah.

- O artık size kalmış. Benim rengimin manaları hep bu yola çıkar malesef.

- Sayın Beyaz, size dönmek istiyorum.

- Buyrun Sayın Turgut.

- Peki siz hangi duyguları temsil ediyorsunuz Sayın Beyaz ?

- Masumiyeti, temizliği, saflığı, adaleti temsil ederim ben.

- Sizin diğer bir adınız da varmış, nedir acaba ?

- Benim bir eş anlamım var, o da ak. Diğer adım da odur aslında.

- Gelelim size Sayın Sarı. Kendinizi biraz tanıtır mısınız ?

- Benim de anlamım, coşku ve mutluluktur Sayın Turgut. Aynı zamanda verimliliği ve üretkenliği de olumlu olarak etkiler. Bu özelliği sayesinde, yaratıcı tarafı daha baskın olan kişilerin favori rengidir. Geçiciliği temsil ederim. Bir de sabah güneş doğduğunda benim rengimi alır.

- Sayın Sarı, sizin sanırım bir çok çeşitleriniz var. Bunları sayabilir misiniz ?

- Hay hay Sayın Turgut. Altın sarısı, platin sarısı, bal sarısı, küllü sarısı, çilek sarısı, başak sarısı, karamel sarısı. Çok zengin bir rengiz gördüğünüz gibi.

- Ve sıra sizde Sayın Kırmızı. Siz neler söylemek istersiniz ?

- Ben de, sıcak, ateş, kan, şehvet, aşk, dinamizm, güç, heyecan, azim, agrestif kavramları simgelerim. Kırmızı, dikkat çekici bir renktir Sayın Turgut.

- Anlıyorum. Siz zaten bizim kırmızı çizgimizsiniz. Sen olmazsan olmaz yani.

- Neleri güçlendirirsiniz Sayın Kırmızı ?

- Liderlik, hırs ve irade gücünü güçlendiririz.

- Peki sizin renkleriniz spor dünyasında da konuşuluyor. Sanırım anladınız. 4 büyük takımlardan şu an iki takımı oluşturuyorsunuz bir bakım da. Sayın Siyah ve Sayın Beyaz, şöyle yan yana gelin. ne oldunuz şimdi ?

- Gel siyahla beyaz olalım, gel gökyüzünde yıldız olalım, seninle şampiyonluklara koşalım, haydi bastır kara kartalım. Biz Beşiktaş'lıyız Sayın Turgut.

- Doğrusunu söylemek gerekirse ben de Beşiktaş' lıyım. Ama bu sene şampiyonluğu unutun bence. Zaten üçüncülüğü kapma peşindeyiz o kadar.

- Evet, Sayın Sarı ve Sayın Kırmızı, sizleri de şöyle yan yana alabilir miyiz ?

- Birisi şampiyonluktan mı bahsetti. Onu biz olacağız evelallah. Siz de göreceksiniz. Re re re, ra ra ra Galatasaray Galatasaray çok yaşa, Re re re ra ra ra Galatasaray Galatasaray çok yaşa. Sarı kırmızı gönlümüzde ideal, Spor kollarında tükenmeyen bir moral. Sarı kırmızı gönlümüzde ideal. Spor kollarında tükenmeyen bir moral. Kalplerde yıldız göklerde bir ay,

Sporun beşiği Galatasaray.

- Burası bir anda stadyuma döndü galiba. Ama siz yine kardeş takımların, kardeş renklerisiniz öyle değil mi ?

- Öyledir Sayın Turgut. Birbirimize saygımız sonsuzdur. Kazansak da, kaybetsek de hep anlayış içinde olup taşkınlıkla sınırı asla aşmayız.

- Son kez söylemek istediğiniz bir şey var mı ?

-Sayın Siyah, sizden başlayalım.

- Şu an gece oldu. Zamanı adeta örttüm.

- Sayın Beyaz, son sözleriniz nedir ?

- Gökyüzündeki bulutları özledim ben.

- Sayın Sarı, sıra sizde.

- Sonbahar mevsimi geçmeseydi keşke. Ağaçların yaprakları kuruyken, beni üç ay misafir etmişlerdi. Ne günlerdi o günler !

- En son siz kaldınız Sayın Kırmızı. Sizin sözleriniz neler ?

- İnsanları hızlı davranmaya yönelten şeklim olduğu için çabuk karar veriyorum. Artık benim uykum geldi, uyumak istiyorum

- Çok haklısınız. Saat bayağı geç oldu. Süremizin de sonuna gelmiştik Sayın Kırmızı. Sizlere yine tek tek teşekkür ederim buraya kadar gelip bizleri onurlandırdığınız için.

- Ne demek, rica ederiz Sayın Turgut. Yine görüşmek üzere.

- Evet sevgili seyirciler, yine programımız bitti bu güzel muhabbetle. Yeniden buluşmak üzere şimdilik hoşça kalın, dostça kalın.






20 Nisan 2024 4-5 dakika 84 öyküsü var.
Beğenenler (2)
Yorumlar