Söyle Sevgili Söyle

--Söyle Allah için söyle,Allah aşkına söyle! Durma; udunla beraber söyle, gönlünle ve gönlümle beraber söyle!..
Ruhumun ruhunla söyleştiğini duyuyorum. Udunu İnlet gönlümü inlet... Ah! İstiyorum söyle!
Akdeniz'in koyu lacivert derinliklerinden, Antalya'nın Portakal bahçelerindeki o turuncu renklerin eşsiz güzelliğiyle ve verdiği aşkla söyle!..

--- Sesinin ... O ince, o billurdan,gönlün gibi o gönlün gibi duygulu ve hüzünlü sesin, beni kucaklayarak yavaş yavaş okşasın; ince kalbinin derinliklerinden bütün varlıkların örtüsünden silkinip çıkan, çıplak ve ağlayarak yükseklere süzülüp giden, sonra nazlı nazlı udunla, titrek sesinle ve nemli dudaklarınla anlımı gizli gizli, usul usul öpen o bülbül, o şiir, o manzum ve Mahsun sesinle söyle, ah söyle!..
--- Ruhun gibi hassas ; gönlüm gibi titreyen o kırık dökük, o ince sesinle söyle ... Udunla beraber söyle,gönlünle ve gönlümle beraber söyle; Ruhlarımızın bir bedende birleştiğini görüyorum ve ruhumun ruhunla söyleştiğini duyuyorum... Ah İstiyorum söyle!

--- Söyle ki hayat nedir? Sevgi nedir? Ruh nedir? İşte şimdi anlıyorum. Çiçeklerin kokusunu andıran nazlı ruhuna bürünmüş titrek ve ürkek sesinle söyle; dünyadan alakamı kes; bitmek bilmeyen istek ve ihtiraslardan uzak olsun böyle istiyorum, oh! İşte yalnız böyle nihayet vermek istiyorum; bu sesin nazik kucağında ve alışılmışın dışındaki alınan hazda, bu ince ve nazik kalbin ahengine bu sevgi ve aşk nağmesine boğularak söyle, öleyim.

-- Bu sevgi ve aşk dolu sesin yumuşak, hüzünlü narin katmerleri kefenim olsun; Ona, o havadan hafif , o sevgilerin ve sevgililerin saflığındaki namelere sarınıp istediğim gibi yükseklere uçayım... Gözlerim artık senden başka bir güzelliği görmeyecek mahşere kadar bu dağınık , bu küçük küçük titreyen korkak ve ürkek bir kuşun kanatları gibi çırpınan sesini bülbüllerin gagasında, bulutların süzülüşünde, karanlı gecenin sessizliğinde ve dalgaların hışımla sahil, dövdüğü yerde ve ayın ak-nenize yansıyan yakamozları arasında aşkı ve sevgiyi aramak....

--- Ah durma söyle, Allah için söyle, Allah aşkına söyle! Kalbinden geçenleri gönlüne düşenleri söyle udunla beraber söyle, gönlünle ve gönlümle beraber söyle!

-- Ruhumun ruhunla birleştiğini görüyorum iki ruhun bir bedende seviştiğini hissediyorum.. Ah ! İstiyorum söyle! Sevgili Söyle!.... Merak etme ben kabirde böceklere bile öğretirim güzelliğini yeter'ki sen şimdi söyle sevgili ,Söyle! Ne Olur Söyle!...

(...................)

28 Nisan 2014

03 Mayıs 2014 2-3 dakika 7 öyküsü var.
Yorumlar