Vefalı Dost

Tüylü : Yavrularını düşündüğü için avını kendisi yemeyip yavrularına yediren önüne yemek koyulduğu zaman geri çekilip yavruları doyuncaya kadar yemeyen " sözde insan bazı insanlar yavrusundan yemeği esirgerken "tüylü ona verilen yemekleri kendisi yemeyip yavrularına yedirecek kadar erdemli bir kediydi.

 Yavrusu olmadığı zamanlarda hiç doymayan her dakika ayak altında yemek isteyen tabağında yemek olsa dahi mutvaktan hiç çıkmayan yemediği halde sırf ilgi görmek için sürekli ayak altında dolanan  yemek isteyen bir kediydi..

Bazen bıktırır yeter artık tüylü git başımdan dedirtir iki saniye sonra yine aynı hareketi yapar hep yenisini ister derdi yemek değil ilgi eşinden koşturmak. Kendisi istemediği zaman asla yanına yaklaştırmaz istediği zaman melek olur sevilmeye doymaz .( Kime çektiyse acaba?

27 Kasım 2022 30-60sn 15 öyküsü var.
Beğenenler (3)
Yorumlar (1)
  • 16 ay önce

    Afedersiniz: akşam sanırım net gitti küçük bir hata oluşmuş yazı daha uzun bir kaç çeşit öyküsünün bir konuda bütunlesmesinden oluşuyordu bende tamamı gozunuyodu yarısı yayınlanmış en kısa zamanda düzenlerim. Konu yine yeniden daima hayvan sevgisi karışıklık li dostluk