Yağmurla Söyleşi

Yağmurla Söyleşi

Evet sevgili seyirciler. Yine bir programda sizlerle tekrar buluştuğumuz için çok mutluyuz. Bu defa yanı başımda başka bir konuğum var. Çok sıcak havaların yine vazgeçilmezlerinden, olmazsa olmazlarından yağmur var.

- Öncelikle hoş geldiniz sayın yağmur. Bizim davetimize icap edip geldiğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.

- Hoş bulduk. Asıl ben teşekkür ederim. Bu nazik davetiniz için.

- Size sorularımız olacak biraz. Hemen hemen her ay yağar mısınız gökyüzünden ?

Bir de ani gelişleriniz var. Bu bazen çoğu kişiler için sürpriz oluyor sayın yağmur. Ne dersiniz buna ?

- Doğrudur. Her ay yağabilirim ben. İşim pek belli olmaz. İnsanlar, kış mevsimi beni fazla görüyorlar. Yaz mevsimi içinde bu geçerli olsun, sık sık karşılarına çıkayım istiyorlar ama bu pek mümkün değil.

- Ama ilkbahar ayında da şarkı olmuştunuz hani. Ferdi Tayfur'un ' Nisan Yağmuru' şarkısı hala kulaklarımızda.

- Sağolsun. Beni daha böyle çok şarkılarda ismimi zikredenler vardır. Mesela benim de aklıma Emel Sayın'ın 'Yağdır Mevla'm Su' şarkısı geldi. Çok severim bu şarkıyı.

- Ooo müziğe de ilgilimiz var sanırım.

- Olmaz mı hiç ?

Peki yağdığınız vakit, bazı insanlar fazla ıslanmamak için evlerine kaçarlar. Bazı insanlar da ıslanmaktan memnun olurlar. Onlar hakkında bir şey söylemek ister misiniz ?

- Islanıp da evlerine gidenlere bir şey diyemem. Onlar da haklı. Üşütmemek için sağlıklarını düşünüyorlar. Fakat, ıslanmayı sevip benimle saatlerdir duranları, gezenleri kovamam ya. Onlar böyle mutlu oluyor demek ki. Bu mutluluğu yaşattığım için, kendimle gurur duyuyorum.

- Bir kez daha süremizin sonuna gelmiş bulunuyoruz sayın yağmur. Bu keyif verici sohbetiniz için tekrardan teşekkür ederim.

- Ben teşekkür ederim. Ne demek, yine çağırın yine gelelim.

- Evet ekran başındaki sayın izleyicilerimiz. Veda vakti geldi. Kendinize iyi bakın. Aynı programda, başka bir konuğumuzla bir araya gelmek dileğiyle hoşça kalın.


Not : Kendi kafamda canlandırıp böyle röportaj yapmak istedim. Bana çok hoş geldi. Ara sıra artık hep böyle değişik misafirlerle söyleşi yapmaya çalışacağım. Sizın takdirine bırakıyorum. Hepiniz sağlıcakla esen kalın.


16 Temmuz 2023 2-3 dakika 89 öyküsü var.
Beğenenler (3)
Yorumlar