Yaşasın Togg Aldım

Bugün çok mutluyum ve artık hiçbir şeyi kafama takmıyorum çünkü muradıma erdim. Çok konuşuldu,çok tartışıldı binlerce insan hayalini kurdu,bütün televizyonlarda reklamı yapıldı,yüz binlerce insan resim çektirmek isteyince izdiham yaşandı,rüyalarımıza girdi...Beni sakın milyarder sanmayın,sıradan bir vatandaşım ben,asgari ücretin az üzerinde çalışan.Halimden de şikayetim yok çok şükür."Alacağını almışsın zaten daha ne olsun?"dediklerinizi duyar gibiyim;övünmeyi de sevmem,övmeyi de,gurur bizi bozar.

Rengini,kilometresini,fiyatını,yakıtını,kredisini,vergisini bana sormayın,sorarsanız bile cevap vermem,bende sır kalsın.Bunları düşündüğüm yok,tek düşündüğüm bu gece deliksiz bir şekilde uyumak ve sabah güle oynaya işe gitmek.Öyle ya çalışmak zorundayım,zengin oldum diyerek hava atamam ama gol atmış bir futbolcu gibi seviniyorum hala.

Fotoğrafını istemeyin göndermem,iki tur atmak için rica etmeyin izin vermem,dudak uçuklatan teklifler yapmayın satmam,yedek parçası nerde bulunur diye sormayın söylemem,tüm sorulara kapalıyım bilmiş olun!

Kızanların olduğu kadar kıskananlar da olacaktır,normal karşılarım bunu çünkü hepimiz nefis sahibiyiz,herkes herşey hakkında iyi düşünemez.

Kuşluk vakti dışarıya çıkarak bu tarihi olaya şahit oldum ayrıca notere de gitmedim,nereye mi gittim,markete. "Bu zincir marketler otomotiv işine de mi el attı?" diyebilirsiniz,almak isteyenlere tavsiye ederim.

Tereyağ,Orkinos,Greyfurt ve Gazete ( Togg) aldım ve şuanda mutfağımın en güzel köşesine koydum.

03 Şubat 2024 1-2 dakika 404 öyküsü var.
Beğenenler (1)
Yorumlar