Hakkında
4 Subat 1985, Samsun/Lâdik-Sarigazel köyü dogumlu.
Ilkokul, ortaokul ve lise ögrenimini Amasya Suluova`da tamamladi ve su an Celal Bayar Üniversitesi Iktisat bölümü ögrencisi. Sevmeyi kendine vazife edinmis ve dünya gurbetinde bir misafir oldugunu düsünen genç adam için siir; önceleri bir heves iken, sonralari tutkuya dönüsür.

Dinledigi deyisler ve türküler her geçen gün ona israrla hep güzel olani göstermeye devam ettikçe, o da bu güzelligin tesiri altinda kalir ve bu büyük duygu yogunlugu içerisinde yasamini sürdürmeye devam eder...
Bir yandan ruhuna isleyen o tertemiz türküler, bir yandan coskunun zirveye tirmandigi semahlar, ve yüregini yerinden söküp alircasina baglamaya vurulan her mizrap bu genç adama insanligin erdemine ulasabilmenin formulünü sunar.
Bu sayede yasadikça ögrenmenin, ögrendikçe yasamanin önemi çok daha iyi fark eder.

Ortaokul siralarinda Edebiyata olan ilgisi daha da artar. Edebiyat dersleri, kitaplar, romanlar, öyküler, derken kendini bir anda siirin içinde bulur ve bir daha kurtulamaz...
Önceleri eline geçen her siiri okur. Alin teri ve emek gördügü her siiri alkislar kendince.
Sonralari siirde, mânanin, duygunun, musikinin varligini hissedince kendi de bir seyler karalamaya baslar... Yazmaya çalistikça siir yazmanin zorlugunu ve bir sairin sorumlulugunu hisseder.Bu yüzden olsa gerek bir çok seyi kendince yazar ve çizer ama kendini henüz sairler sinifina koymaz.

Yazmakta oldukça mahir degilim.
Ben de bir beserim âhir degilim.
Yazarim çizerim söylerim amma,
Yalana gerek yok sâir degilim...

Toplumda yasanan olaylara duyarsiz olmayisi, haksizlikliklara karsi çikmasi, evrensel sevgiyi gönülden isteyisi ve buna ulasabilmek için de siir vasitasiyla insanlarin gönüllerine sevgi yolculugu yapmayi amaçlamasi gibi birçok sebeple siir onun hayatinin vazgeçilmez bir parçasi haline gelmistir.
Kendini siirin cazibesine ve çekiciligine kaptiran genç adam; siirsiz, edebiyatsiz, sözsüz bir hayat düsünemez...

Bunun yanisira, genç adamin iç dünyasinda yazilmayi bekleyen duygular sabirsizlikla kalem ile kagida kavusmayi istemektedir.
Şiir Hakkında
Şiir ; Okuyucunun şairi yanlış anlamasıdır...