Hakkında
1972 Aksaray İli, Lâleli doğumluyum. İlköğrenimi Laleli, ortaöğrenim, Aksaray İ.H.L.de, liseyi Aksaray Ticaret Lisesinde tamamlayarak, 1997 yılında, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler- İşletme Fakültesinden mezun oldum. Aynı yıl açılan sınavlardan başarı göstererek Aksaray Belediyesinde memur olarak göreve başladım.
Şair, edebiyatçı, araştırmacı, yazar kimliğimle, deneme ve makalelerim birçok dergi, gazete ve sitelerde yayınlanmış/yayınlanmaktadır. Küçüklüğünden beri elimden düşürmediğim kitaplar, en iyi sırdaşım/arkadaşımdırlar. İnsanlarla doğayla olan barışık halim, aşkların en kutsalı ve en güzeline doğru aldığı kararlı mücadelemin başlatmasını, beni saygı gören düşünce adamı, toplum adamı olma yolunda, hızla yol almama önadım olmuştur. Öte taraftan uzun yıllardır, kalem tutan, manevi iklimin tesirinde gezindiğim, eski zamanın keşfedilmemiş bahçeleri, kişiliğim hakkında izler bırakmaktadır.
Geleceğe dair insanlık dramın yaşandığı bu mavi gezegenimizde, açlıktan ölen insanları unutmaksızın, eğitim haklarından yoksun dünya çocuklarına dair neler yapabileceğimize dair, insanlığa akılcı ve sevgi projelerini hazırlamakla geçirmekteyim. Kimsesiz ve yardıma muhtaç dünya insanların sorunu, insanlığın ortak kaderiyse;insanlık dünya barışına hizmet edebilmeli/etmelidir!..
Şiir Hakkında
yaşamın/hayatın özetidir.