Hakkında
1/12/1937 İstanbul doğumluyum. Bilebildiğim, 6 nesil İstanbul'lu bir aileye mensubum. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu, Makina ve Gemi İnşa Yük. Mühendisiyim. Doğanın her hâlini, yaşam yerlerinin ve insanlarınsa sâkin olanlarını severim. Bu, belki de oldukça hareketli bir gençlik döneminden kalma bir özlemdir diye düşünürüm. Hemen hepsini yaptığım, fakat hiçbirinde elle tutulacak bir başarım olmayan spor dallarının tümünü izlemeyi severim. Çok eski ve çok iyi (ama hasta değil) bir Fenerbahçe taraftarıyım. Başta Klâsik Türk musikisi olmak üzere, (arabesk hariç) her tür müziği dinlemek, müşterek konularımız olan dostlarla sohbet etmek, seyahat etmek, başta eski siyah-beyaz klâsikler olmak üzere ayrıca komedi filmlerini ve TV de keza komedi dizilerini izlemek, pul, kartpostal, fotoğraf vs.biriktirmek, aklıma ilk gelen zevklerimdendir. Ayrıca, başta briç olmak üzere her türlü kart oyunlarını severim. Bir de, çok büyük sağlık sorunlarıma rağmen sigara, içmeyi çok seviyorum ve bırakmayı hiç düşünmedim.
Hayatım boyunca,-eşim hariç..)) -bilerek kimseyi üzmedim.
Şiir okumayı severim ve 18 yaşımdan beri, kendimce şiir olduğunu sandığım birşeyler yazmaya çalıştım.. Ve çekingenliği bırakıp, iyisiyle, kötüsüyle onları ancak 70 yaşımdan sonra, bu antolojide sizlerle paylaşmaktayım.
Saygılarımla,
Şiir Hakkında
"Bence şiir, yürekte kabaran coşan duyguların, yürekten taşması halinde, bunları veciz bir şekilde ve güzel sözcüklerle ifade edebilme, dışarı yansıtabilme sanatıdır."