Hakkında
1953 Konya Doğumlu.1974 yılında başlayan öğretmenlik mesleğini 1998 yılında noktaladı. Şiirle tanışması, öğrencilik yıllarında Milli Eğitim Bakanlığı Yayımlar Dairesi Başkanlığı tarafından telif ödenerek alınan "Cennet Vatanım" isimli şiiriyle olmuştur. Daha sonraki yıllarda buna sekiz şiiri de eklenerek Devlet Kitaplarına geçmiştir.
Öğretmenlik yıllarında araştırmaya dayalı olarak Konya İli ve İlçeleri, Benliğini Bulan Şehir Karaman, Çiniye Mührünü vuran Şehir Kütahya isimli ders kitapları yayımlanmıştır. Yayımlar Dairesi Kurulunca; bir dizi çocuk hikâyesi, 'Eğitici Çocuk Hikâyeleri' başlığıyla, diğerleri de "Çocuk hikâyeleri" ismi altında Günce Yayıncılık Akış Yayıncılık ve Nesil Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır. Çocuk Hikâyeleri çalışmalarını Nesil Yayıncılıkla hâlâ sürdürmektedir.
2001 yılında da Türkiye Yazarlar Ansiklopedisi'nde yer almıştır.
1997 yılında Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Dalında Yılın Kadını" ödülüne,1998 yılında İzmir Çev-Kor tarafından Çevreci Edebî Eserler Yarışmasında "Bir Zamanlar" isimli hikâyesiyle yarışma ödülüne lâyık görülmüştür. Şiirleriyle de birçok yarışmalarda ödül almış ve bazı edebiyat dergilerinde köşe yazarlığı yapmıştır.
1999 yılında Kütahya Birlik Televizyonunda "Şiir Patikası" isimli şiir programının sunuculuğunu yapmıştır."Bir Sonraki Gün" ve "Rüzgârın Gölgesi" isimli şiir kitaplarını çıkarmıştır.
2003 yılında sesli şiirlerinden bazılarını "Gül ve Diken" ismini verdiği şiir CD ve kasetinde toplamıştır.
TRT repertuarında yer alan, sekiz eseri (TSM)ve değişik bestekârlar tarafından müziğin hemen hemen her dalında bestelenmiş eserleri mevcuttur. 85 tane şarkısı Cengiz, Kurtoğlu, Berdan Mardini, Ayhan Aşan, Güllü, Tezcan Tezgel, Havva Nur, M.Ali Sezer, Sibel Pamuk, Cüneyt Özgür, Kamil Sarıgül, Ali Çelik, Muhsin İpek, Toprak, Ahmet Karacan, Kubilay, Seda, Serdar Ekşioğlu Mehmet Yıldız, Murat Şov, Berrin, Nur Güvenç, Kamil Şahin, Gülerce, Elif Altıntaş, Suat Yıldırım, Zafer Toprak gibi sanatçılar tarafından CD ve kasetlere okunmuştur.
Mehmet Ali Sezer isimli bestekâr ve yorumcu ile çalışmalarını ve radyo programlarını sürdürmektedir. MSG ve İLESAM üyesidir
Şiir Hakkında
Henüz belirtmemiş