Acı Bir Tatlı Benim İçin Güllaç

Onca yalan ve sahte tatlı sözlere rağmen aklım hep sende ve gene senin isteyip de benim yapamadığım bir şey geldi aklıma şu ramazan ayında düşün ne kadar tarif edilmez bir aptallık bendeki sen beni vur git ama ben halen senin isteyip de benim yapamadığım bir şey için üzülüyorum.

Hani sen merak etmiştin güllaç tatlısını ya hani çok istemiştin tatmak bana göre en güzel tat seninle olmak olmasına rağmen bir tatlıya özenti gördüm gözlerinde ama oda tatlıydı belki güllaç tadında.

Nasip olmadı kaç ramazan geçti sen yoktun ben hep elimde ve dilimde tatlı sözler seni bekledim ümit ettim geleceksin diye bekledim ama sen her defasında engel oldun o tatlı günlere biz güzel günlere gebe kaldık yarınlardan tat almaya çalıştık geleceğe umutla baktık elimizde o güllaç ile..

Çok üzülüyorum Benim küçük meleğim o tatlıyı çok merak ederdi sadece ramazanda nasipti onu tatmak. Markette bir paket alıp yapmak vardı tabi ama ben seninle zamanını bekledim tadı çıksın değeri olsun diye ama sen gene gene gene yoktun ve olmayacaksın artık artık ballar bile acı geliyor bana geçtim ki bir dilim güllaç?

Sen çok merak ederdin ben ise zamanını beklerdim en güzel tadı en güzel anı yaşa bu aşkta diye Çok istedim sana o tadı tattırmayı ama suç bende değil ki sultanım emin ol ben çok istedim ve ben sana onu tattıramadığım için hep üzüldüm hep üzülürüm, ama suç sende ben istemedim söylemedim ki git diye?

Seni Kim Benim Gibi Severde Onca Vefasızlığına Rağmen Bir Tabak Tatlıyı Sana Tattıramadım diye ağlar Şu Güzel Geçmesi Gereken Hüzünlü Bayram ayında?

Gözlerindeki tat için ağlayan biri olur umarım hayatında ben ölüp gittikten sonra...

03 Eylül 2008 1-2 dakika 22 denemesi var.
Beğenenler (3)
Yorumlar (2)
  • 15 yıl önce

    gülleç tatlısını sevmem ama hoş olmuş yüregine saglık

  • 14 yıl önce

    çok güzel olmuş yüreğinize sağlık.denemeleriniz ve şiirlerinizi okumak büyük zevk veriyor.sevgi ve saygılar...