Affedin Af Dileyin

"Affetmek" kişiye süre tanımaktır!..



Affedilen kişi o andan itibaren devam edeceği yaşamı içerisinde aynı şeyi tekrardan tekrarlamamak için süre kazanmış olur ve yaşantısına bu konuda gerekli özeni gösterip, yapılması/ yapılmaması gerekenleri yine kendi özgür iradesi ile düzenlemiş olur..



"Günah" da böğle değil midir?.. Kişi Tanrı'ya günahının bağışlanması için yalvarıp, yakarır sa "kabul" gördüğü an, ona o andan itibaren sonraki yaşamı için süre verilmiş olur. Aslında kişiye, kişinin kendi özgür iradesi ile kendi günah/larını temizleme yetisi, yetkisi verilmiş olur!..( Kendi başının çaresine bak!..)



Tanrı, bir nevi yıkıcı felaketlerin güçlü debisini bir anlığına durdurup, sonrasını kişinin özgür iradesine bırakmış olur!..



Bundan sonrası ise kişinin seçimlerinin başladığı andır!..Yani güncellenmiş yazılımın getiri ve götürüsünün bir sonraki güncellemeye değin sorumluluğunun kişide olduğu andır!..



Öğleyse; "ortak akıl", "ortak vicdan" dinler üstü, inanç içerisidir!..



Affedin, af dileyin!..



Affedin, af dileyin ki yıkıcı felaketlerin güçlü debilerini durdurup, sonraki yaşantınız için daha sağlıklı, daha güçlü genetik kodlamalar yüklenip gelecek nesillere daha az sorunlu ruhlar olarak üflenesiniz!..






Amel Defteri/

15 Ekim 2014 1-2 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar (5)
  • 9 yıl önce

    Affetmek büyük bir erdemli davranıştır aslında. Hepimiz insan olarak en başta Allah'ın affına muhtacız bizler de yeri gelince bize yapılan yanlışları ve kötü davranışları affetme yürekliliğini göstermeliyiz, zaman zaman biz de yanlış yapmışızdır mutlaka birilerine farkında olarak ya da olmayarak. Güzel bir yazı kaleme almışsınız kutlarım Dursun bey içtenlikle...👍

  • 9 yıl önce

    Ahmet bey, her zamanki gibi duyarlılığınız ve güzel yorumunuz için teşekkürler...-) Selam ve saygılarımla..

  • 9 yıl önce

    "Seçki Kurulu" na teşekkür ederim..:-) Sağ olun, var olun..

  • 9 yıl önce

    👍çok anlamlı bir yazı tebrikler👍👍

  • 9 yıl önce

    Saniye hanım, teşekkürler.:-)