Ağlayan Kadınlar

Toplumumuzda bir önyargı var kadınlar ağlamaz sulu gözlü seni sus kimse görmesin..Ağlasanda evinde kimse görmeden ağla denir..
Bu kadına yapılan fiziki baskıdır.Kadın ağlamak üzereyken susar dişleriyle dudaklarını ısırır içten ama dışa gülümser..Yanındakiler Onu unuttu ferahladı sanırlar.O içinde fırtınalar koparken gülücükler atar etrafa..Yalancı tebessümlerle gülümser.Gerçekten ilgiyle dikkatlice bakılsa kadına o kadın gözyaşlarını içine akıtmaktadır.Gözlerden akmayan yaşlar kalbine damlarlar..Kadın sessizleşir ne sorulsa suskun kalır..

...Bence ağlayan kadınları kınamayın yadırgamayın onlara destek olarak işte yanındayım deyin..Size güveniyorsa anlatır halini yoksa o güven iç çeker sadece..Orda derdine ortak olduğunuzu belirtmek gerek .Unutmayın bugün ağlayan oysa başka zaman da siz olabilirsiniz..
..Bırakın o güzelim kadını ağlatanlar ağlasınlar..Bir kadın aslında güçsüz değildir.O hem anne hem bacı hem yardır..Aslında sandığınızdan güçlüdür..Kadın değer verip sevdiğinde her zerresiyle sever sadık ve vefalı olur.Kalbini bir kadının kazanmak zordur.Kalbine yerleştinizse o sizle nefes alır sizle bakar dünyaya..Deseler ki canını ver sevdiğin kurtulacak inanın seven kadın hiç tereddüt etmez alın her parçamı sevdiğim yaşasın ömrüm ona feda olsun der...


....Kadınlar vuslat diye ağlarlar geceler boyu bekledikleri bir sözüne dünyayı bedel gördüklerine ağlarlar..
...Kadınları ancak sevdikleri ağlatır..
....Kadınları en çok mutlu eden ne para ne mal ne mülkdür..
..Kadınları mutlu eden sıcak ilgi şefkat sadakat vefalı olmak..
İşte yanındayım diyebilmek..Mezara kadar senleyim canyoldaşım dertyoldaşım canım diyebilmek.Sıcakca sarmak sevgiyle saçlarını okşamak...İnanın tatlı söz ve sadakat ihanetsiz sevgi kadınların en çok istedikleridir..
...Dillerinizle incitmeyin ki kadınlarımız ağlamasınlar..Baştan elde etmek için uğruna yapamayacağımız hiçbirşey ?den çekinmez iken neden ağlatırız kendimize sormalıyız.(tabi ağlatanlar için geçerli )bir söz bu.Elde etitkten sonra hor görülen saçı uzun aklı kısa tabirler gibi kabaca sözler kullalanlar toplum dışı insanlardır.


..Onları sevenleri kadınlarımızı ağlatanlar utansın diyorum..

sevmek sevilmek umudu ile...

28 Mart 2012 2-3 dakika 27 denemesi var.
Yorumlar