Altın Sözler

Ey alevlerin içinde yürüyen soylu güzellik . Ey beni akıl zindanına hapseden ...! Gönlüm senin yurdun . Can evim seninle tutuştu . Oysa sen nicedir dışar dasın . Ben yokluğunda deli divane oldum. Haydi gir içeriye üşüyorum...!

Duyduğuma göre giderek ölenler varmış . Kalanlar ne yapıyor .Kala kala ölenler yok mu ?


Sen bir kıyamet çığlısın. Benim gözyaşlarım ise kader rüzgarında savruluyor .Özlemin tüm coğrafyası, yüreğimin cehenneminde kavruluyor ...Şimdi uzat elini ey can ...Can tenden ayrılıyor ...!

Dil akar oluk oluk
Anlamaya köz gerek
Hayat kısa bir yolluk
Yaşamaya öz gerek


Bir ateştir çekiyor beni yağ gibi
Bir aşk ki ezelden ebede dağ gibi
Bir dua ki aşka Mevlevi bağ gibi
Ve öyle bir uçurum ki bu yar gibi


Dünyaya sığmayan bir kalbim ; kalbime sığmayan bir dünyam var ...Birde çoktandır beni bekleyen mezarım ve yanık bağrımda ahu-zarım var...!

Madem uyuyamıyoruz , o zaman bir kahve daha bir sigara daha ...V'e gül kurusu akşamlarda inleyen nameler ... Konuşsam şiir , yazsam şarkı ...Eyvah doldur meyhaneci bitmiyor dünyanın düzenbaz çarkı ...!


Gel bir dakika konuşalım bir ömür gibi ey yar ...

Aşkımı helal ediyorum sana , bana aşık olabilirsin ey yar...


Her şey seninle güzel olacak ; olduğum kadar seninle güzelim ey yar..


Ey gönül kadehinde aşkı şarap ile gezen güzel . Bak nicedir kapında seni bekleyen bir aşık var .Şarabı aşkından bir yudum vermez misin ? Ve o aşık ki ; kapında nicedir boyun bükmüş . Feryadı figan içinde aşkınla yanıyor ve sen onu gönül kapından içeri almaz mısın ey güzel ...İnciler elmaslar yakutlar hanlar ,hamamlar senin olsun...Sen gerçekten seni seveni görmez misin ey güzel ...Bak her gece yıldızlar şahit oluyor ,ay şahit oluyor . Şafak ile birlikte güneş şahit oluyor . Ve beş vakit ezan şahit oluyor senin aşkınla kül olan kalbe , buyur edipte şu seven gönlü sana aşık kalbi ,gönül tahtına oturtmaz mısın ey güzel ...


Elimde olsaydı cehaletin boynunu bir vuruşta keserdim ...


En acı tecrübeler tekrar yaşanan tecrübelerdir ...Tecrübesiz acı , acısız tecrübe olmaz ..

14 Aralık 2012 2-3 dakika 224 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar