Asil Türk Halkına Hatırlatmadır

-Ey asil Türk milleti Mücadele etmesini bil, sen istemez isen kimse seni soyamaz, şunu da unutma sen seçtiğin seni yöneten siyasilere hesap sor ki onlar bir daha seni soymasın. Sen soru sor sen hesap sor sen asil sin senin seçtiklerin ise vekil bunu sakın unutma. Tarih her şeyi kaydeder haini hain diye kahramanı da kahraman diye yazar onun içindir ki,Hayvan ölür semeri kalır kahraman ölür eseri kalır diye. Vatana ihanet edenlere değil de vatanın taşını toprağını savunanlara sahip çıkmalısın vatan satanlara sakın ha destek olmayasın yoksa gelecek nesillerin köle olarak yaşamaya devam etmek zorunda kalırlar vatan sevgisi bir bütündür vatansa seni sen yapan değerdir onurdur ancak onurlu insanlar vatanını vede namusunu korurlar namus ancak vatanla birlikte vardır vatanı olmayanın namusu da yoktur. Vatanı sevmek ise gönüllerdedir ihanet edenlere dur demelisin diyemez isen demezsen sende o ihanete ortak sın demektir sesiz kaldığın için dolaylı olarak ortak olursun.

İhanet edenlerin mevkisi vede makamı seni yıldırmasın sen susarsan çocukların korkak olur bunu sakın unutma, vatan seven insanlar korkak olmaz olmamalı da. Bazen o insanlara deli derler onuda seni bezdirmek için söylerler bazen de helal olsun derler ama sen bu tür övücü ve de yerici sözlerde aldırma.. Hainler le cahillerle toplum içinde açık tartışmaya girme onlar seni kendi oyunlarına çekerler senin sinir uçlarını törpülerler sende dayanamayıp nefsine yenilip kızarsın onlarda mağdur olduk diye taraf toplarlar onlar söz bilmezler edep bilmezler irfan bilmezler, cahil ve örgütsüz toplumları bilgili vede örgütlü toplumlar kullanırlar işleri bitince de bir kenara atarlar onun içindir ki örgütlü olmakta fayda vardır.

-- Bakma sen o karanlıkta balık avlayanlara vede karanlığa kurşun sıkanlara onlar milleti bir birine düşürmek için fırsat kollarlar ilk fırsatta da en yakınlarına bile darbeyi indirirler şunu sakın unutma hiçbir hain kurtuluşa eremez ancak millet olarak halk olarak sen istemez isen onlar kurtulamazlar mutlaka hesabını verirler. Bu vatan öyle kolay kurulmadı kolayda kaybedilmemelidir, Artık bazı savaşlar öyle Topla tüfekle yapılmıyor buna ekonomik savaş ta deniyor ve bir ülkeyi önce içerideki iş birlikçileri marifetiyle ekonomik olarak çökertenler sonrada halk farkına varmadan esir alıyorlar halk uyandığında ise artık iş işten geçmiş oluyor halen kendisini özgür sana halk ülkesinin ekonomisini kim yönetiyor ise yada ekonomik olarak kime bağımlıysa o ülkeyi onlar yönetiyor bunu unutmayasın üretmeyenler ancak ve ancak üretenlerin vahşi bir tüketicisi olurlar onun için senin ülkende üretim yapan vede yaptıran siyasileri seçmelisin bunu sakın unutma sen asil sin senin seçtiklerin ise senin vekilidir sen onlara hesap sorma hakkına sahipsin onlarda sana hesap vermek zorunda dırlar ancak bilenler hesap sorar ancak uyanık olanlar her şeyi görür sen uyanarak uyanmaz san, seni uyutanlar senin her değerini elinden alırlar vede sana da hamasi nutuklar atarlar bunu sakın unutma..

-- Olmaz vede Olamaz Türk'e Önder vede Lider Ne mutlu Türküm diyemeyen den vesselam..

29 Kasım 2021


29 Kasım 2021 2-3 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar