Asiler Kahraman Yapılmak İsteniyor

Malum emperyalist güçlerin paralarıyla beslediği sivil toplum kuruluşları, bazı medya kuruluşları, buralarda yazan ve kanal, kanal gezdirilip halkın beynine sözkonusu bu güçlerin isteği düşünceleri tekrar ve alıştırma metoduyla sokmaya çalışanlar önce halkımıza sözde Ermeni Soykırımını kabul ettirmeye çalıştılar.

Bu faaliyetleri şu sıralar uğradıkları ağır hezimet sonucu yavaşlamış gibi görünse de perde arkasında siyaset külübü adıyla faaliyet gösteren bazı yerlerde süre geliyor. Yani bu alçaklar kesinlikle pes etmiyorlar.

Bize ermeni soykırımını baskıyla kabul ettirmek için hesapsız para harcayanlar, kendi yaptıkları soykırımlarla değil yüzleşmek, o soykırımların adlarını bile andırmıyorlar.

Son günlerde de bir Dersim Katliamı hesaplaşması çıkardılar. Onlara göre isyan ederek vergi vermeyen, devletin yaptığı köprüleri yıkan, askere gitmek istemeyen, bölgedeki karakollardaki askerlerimizi acımadan öldüren ve bugün Tuncelinin ortasına kahraman gibi heykeli dikilen T.C. askerleri yanında kendi masum halkının da (kurunun yanında yaşlar da yanar)ölmesine neden olan isyancılar sütten çıkmış ak kaşıklar gibi bembeyaz ve masumlar.

Bütün suç büyük bir karalama ve linç etme kampanyasına girdikleri ve hatırasının
bile emperyalist isteklerini engellediğini düşündükleri ATATÜRK'ün ve CHP ninmiş gibi gösterilmek isteniyor.

çünkü, bu bölgede yaşayan laik kürt alevi yurttaşlar hala CHP ye oy veriyorlar. Bu durum birilerini fena halde rahatsız ediyor.

eğer bu kez başarılı olurlarsa, hemen arkasından İzmir Menemen'de isyan ederek üstteğmen KUBİLAY'ı başını keserek öldüren ve kesilmiş başı bir sopaya takarak sokaklarda dolaştıran, nakşibendi tarikatına mensup yobaz isyancı şeyhi de kahraman ilan etmeye çalışacaklar.

hıı!sırada bir de bir İskilipli yobaz hoca var

bu ülke için emperyalist çıkarlara hizmet etmekten başka hiçbirşey yapmamış, ciğeri beş para etmez insanlar ATATÜRK'e ve onun çok zor şartlar altında gerçekleştirdiği devrimlerine çamur atmak için her türlü iftirayı yazıp konuşacaklar.

bu devletin kurucusuna ve milli mücadele kahramanlarına böylesine bir nankörlüğü aklım almıyor doğrusu.

olayları yaşanan zamanlarda ve koşullarında değerlendirmeyip, desteksiz atıp tutacaklar. Bizler de inanacağız Gazi Mustafa Kemal'e ve onun aziz silah arkadaşlarına ihanet edeceğiz öyle mi?

ben sağduyulu halkımızın bu gazlara geleceğine inanmak istemiyorum.

bu oturdukları sıcak koltuklarda "Dün için doğruyu söylemek kolaydır." sözünü haklı çıkartan laflar eden sahte aydınların başarısız olmalarını tüm kalbimle diliyorum.

21 Kasım 2011 2-3 dakika 138 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • 12 yıl önce

    Yazınızda doğru olan bilgiler dışında yanlış ve hakaretler de çok..Ayrıca siyasi bir düşünce aktarımı olmuş..Bu da sitenin ilke ve kurallarına aykırı..