Aşk Kondum

Bir kere baksaydın yüzüme ağlamazdım..
Bir veda sözcükleri dolarken saçlarına bir kere bak bana aşk dilinden. Sen geceleri doğarken yüzümden denizlere bütün sevgilerimi balıklara bağışlıyordum. Sen gökyüzüm olmuşken bu evin ıssız duvarlarına anlatmak zordu seni.Yüreğim tutmuş bir cehennemdi kendimi kundaklıyordum nemli soğuk duvarlarla. Benim sokağımda sana dair izler toplanmıştı mahalle ahalisi beni senden koparmak adına taşlasa da en büyük bakış açım senin hayalindi ey yar...

Gözlerimden düşüyordun her gece zifiri karanlıklara
Caddelerimde sen koşuyordun çocuk sevinçlerimde bir sessiz öykü bu anlattığımda duymadığım ve ince bir sızı. Gülmek yakışıyordu sana sırrımız vardı her aklına geldiğinde güldüğün ve aşk senin sol yanına düştüğüm.
Bir gaz lambası gibi hafif titrek alevlerinde üstümüze yağdırdığın o güzel kokular. Sen okyanuslarda açıyordun artık ben ise senin çöllündüm. Baktığım her yerde seni görmeden geçmek imkansızlığa bağlıyordu artık aşka çelme takmıştın. Düştüm düş izlerim kaldı dizlerimde artık çözülmesi imkansız dizbağlarım vardı . Senden bana kalan bir düşün düş kırıkları ve yaralarıydı.

Gidiyordun ..
Ardın sıra şehir koşuyordum ardından seni anlamak istiyorum bakışlarımda . Kaldırım boyu uzanan aşk cesedim üstümü örtmeyin son kez görmek istiyorum. Aşk düşüm kaç kere aşkına düşmüşüm..

Gece karanlıktı
Biliyordum artık şehir lambaları seni aydınlatmıyordu yüreğimde . Artık koştuğum kendimdi kendimde biliyordum tüketiyordum sol yanımda sancılarımı bitmek üzereydi .
Artık mahallede köşe başı pamuk şeker satıcıları yoktu yada bir kağıt helva sana yaptığım incilerden kolye ve bakışlarımdan aşk evleri
Yıkılmıştı kaçak aşk kondumuz bitmişti aşk'a dair bütün her şey ve ben bu gece sana dair ne varsa topluyordum kendimde
Bak aşk düşüm bu gece aşkına düşmüşüm

( Aşk kondu 1 )
( bölüm 1 )
(Ayrılık hanemde )

23 Aralık 2009 1-2 dakika 12 denemesi var.
Beğenenler (3)
Yorumlar