Aşkın Kitabı

Aşkın kuralları olmalı,kuralların olduğu aşkın kitabı..En başta yalan olmamalı 'Öğle seni çok seviyorum,seninle yaşlanacağım' gibi cümleler kurmamalı insan.Aşk delikanlılık ister,delikanlı yürek ister.Etrafında basit,herkese evet diyen kızlar varken yüreği sevgiye muhtaç,dürüst tek hayali beyaz gelinlik giymek olan bir genç kızı seçmeyeceksin.Çünkü unutma ki senin de kız kardeşin var.İlerde bir gün senin de kızın olacak.
Erkeklerin yüzde sekseni aynı zihniyete sahip.Bu da demek oluyor ki etrafımızda her on erkeğin yedisi aynı.Bu zihniyete sahip erkekler öncelikle kızlara her bayanın hoşuna giden iltifatlar ederler.En klişesi ise 'Senin gibi güzel bayan,nasıl olur da yalnız olur'.Niye mi yalnız olur ? Çünkü artık adam gibi adam kalmamıştır da ondan yalnız olur.
Delikanlılık sadece erkeklere mahsus değildir.Kadınların da delikanlı yüreği olmalı.Aşk delikanlı iki yürek ister.Ne düşünüyorsa söylemeli.Gerekirse adalet için tüm insanları karşısına alma pahasına da olsa.Yeri geldiğinde meydan okumalı.Erkeklere delikanlı kızlar ağır gelir .Erkekler nasıl başlarken güzel beylik laflar ediyorlarsa bitirirken de sebep bile söylemden çekip giderler.Öyle korkakça mesajda 'Sıkıldım,bitsin 'derler.Azıcık yürek varsa delikanlıca karşısına çıkıp başkasını sevdiğini ya da neyse gerekçesi dürüstçe açıklamalı.Karşısında bir bayan olduğunu en önemlisi de bir kalp olduğunu unutmamalı.Onlar için basit ve kolaydırlar.Hemen başka aşklara yelken açarlar.Daha doğrusu aşk olduğunu sanarlar.Çünkü aşk ne kolay başlar,ne de kolay biter.
Aşk acısı öğle bir ilettir ki seni günden güne eritir.Hayattan tüm bağını kesersin.O kalpin eskisi gibi çarpmaz.Çünkü ikiye bölünmüş bir kalp asla eskisi gibi atmaz.

27 Haziran 2011 1-2 dakika 6 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • 13 yıl önce

    Erkeklerin(kutsal olanları hariç) tamamı aynı zihniyettedir.Bu demek oluyorki erkeklerin yüzde doksanından daha fazlası aynı telden çalıyor.Bu erkeklerin genlerinde vardır.Erkekler asla bitane ile yetinmezler.Kadınlar ise erkeklerin en çok kendilerine ilgi gösterdiğini sanarlar.Halbuki erkekler her kadına aynısını yaparlar.İşin acı tarafı ne biliyormusunuz? Kadınların hala bu gerçeği görememesi...