Ayıklanma

Tahta yapbozların niteliksiz varlığında bağırsak şeridine yapılan tacizle irkilmiş halk ayaklanması hareketi çılgınca boyutlara ulaşarak riskli bir düzeyin en kırılgan açıklamasına bağlanmıştı.

Köpüklü şarap , tesadüfler zinciri ve açık renkli düşüncelerin içine sıkışmış aşınan dilemmalar esrikliğindeki koyu karanlık düşler sanki beni bir düelloya davet ediyordu.

Müphem diyaloglardan sıyrılmış yanardağ ağzı ve uygun düşmeyen boğuntularda sarmalanmış gözler, kıpırdamayan engellerden kurtulmanın olumsuz yanlarını kehribar tohumları ekili arazilerden çıkarıyordu.

Beyni çalışamaz duruma getirilmiş ve düşünceleri bile ellerinden alınmış insanların bir arada yaşadığı bu yerde sistem durum ve koşullara bağlıydı, bir şeyin açıklığa kavuşturulmasına izin verilmiyor ,medeniyet doğuracak kadar pürüzlü canhıraşlıklarda bulunulmasına hiddetle karşı çıkılıyordu.

Şifreli modernlikte hükümdarlığın kaşındırıcı etkisine göz yumulması uyuşturucu etkisi yapıyor ve insanlar sadece gününü kurtarmak için çalışmaya devam ediyorlardı.

26 Şubat 2013 30-60sn 89 denemesi var.
Yorumlar