Bana Şiirlerinle Küfür Etme Diyorlar

Çok doğru adalet artık sözde başbakan ve ekibi oldu artık ne lambaymış Türkiye'yi aydınlatacağına karanlıklar içinde bıraktı ne bitti ne patladı onlar aydınlatıyoruz sanıyorlar ama bizim ışığımızı bile kendileri aldılar...Ve aldıklarını sanıyorlar !
Rüşvetin adı " vakfa bağı"ş...Başbakan ağzıyla söyledi " bağışa zorlamak suç mu?" Evet suç!!! Bağış karşılığında verdiğiniz fiyatları şişirilmiş ihaleler açık zarf usulu daha ucuza yaptırılamaz mıydı... İhale kanunu boşuna yaklaşık 170 kere değiştirilmedi...Ver ihaleyi yandaşa sonra x vakfa bağış iste... Dinci devletin masasını ve kasasını ele geçirince sonuç bu...Bir kasa boşalırken diğer kasalar doluyor...

Ülkenin birinde, padişah hazinede para bitince vezire der ki: 'Köprünün başına bir adam koy, her geçenden para alsın'.
Vezir; 'Devletlim; halk zaten zor durumda, bir de kendi köprülerinden geçmeleri için ücret uygularsak, iyice zor durumda kalmazlar mı' der.
'Koy, koy; bir şey olmaz' der padişah. Vezir köprü girişine bir nöbetçi diker.
Aradan zaman geçer, padişah veziri çağırıp sorar:
'Köprü geçişlerinde sıkıntı var mı'?
'Yok, herkes parasını verip geçiyor' der vezir.
Padişah; 'O zaman, köprü çıkışına da bir adam koy, köprüden geçenler çıkarken de para versinler' der.
Vezir, 'Haşmetlim, yapmasak? Çıkışa da ödeme koyarsak, hepten tepki gösterirler' der.

'Sen koy, karışma' der padişah. 'Ben onları tanırım'.
Birkaç zaman sonra, padişah veziri tekrar çağırıp sorar: 'Sıkıntı var mı'?
'Ses eden yok padişahım' der vezir. 'Gelen de para veriyor, çıkan da para veriyor. Kimseden bir itiraz yok'.

Padişah; 'O zaman köprünün ortasına da bir adam koy, para verip gelenleri durdursun, gelen geçeni öpsün; köprüyü öpüldükten sonra geçsinler, çıkışta da parayı ödesinler'.
'Devletlim, bu hiç olmaz' der vezir. 'Halkın da bir limiti var. Girenden para aldık, çıkandan para aldık ama bu ortadaki adam da ne oluyor'?
'Sen karışma, koy' demiş padişah. 'Ben onları tanırım'.
Padişah bir süre sonra, veziri çağırıp yine sorar: 'Bir sıkıntı var mı'?
'Yok valla devletlim, herkes geçiyor; öpüyoruz, çıkarken de para veriyorlar. Vaziyet normal'.

Bir zaman sonra vezir pencereden bakarken ne görsün? Saraya toplu yürüyüş başlamış. 'Eyvah halk yürüyor padişahım' diyerek padişahın yanına gider.

Padişah, 'Önemli değil, konuşuruz. Olmadı, içerinden sözcüler alıp, bunda hiçbir anormallik olmadığını diğerlerine izah ettiririz' der. 'Sen git, kapıya dayananlara sor bakalım ne istiyorlarmış?
Halk vezire 'Padişah efendiyle görüşmek istiyoruz' dileğini iletir.
Padişah, 'Söyle o zaman, bir heyet teşkil etsinler; gelsinler görüşelim' der.

Heyet padişahın huzuruna varır:
'Efendimiz; bir geçiş ücreti koydun, girerken ödüyoruz, çıkarken de para veriyoruz. Hani şikâyetimiz o ki; girişte çıkışta sıkıntı yok ama ortada öpen adamın önüne geldiğimizde çok kuyruk oluşuyor, epey bekliyoruz. Hani mümkünse, birkaç öpen daha koysan da, bu kadar beklemesek diyoruz' der.

Hükümet sürekli 'Yüzde 50 benimdir, sandıkta görüşürüz' diyordu ama ne zamandır başka olaylardan (!) bunu nedense tekrar etmeye vakit bulmuyor ya...

Osmanlıdan beri hangi parti gelse hep çaldılar soydular yediler ama ALLAH'A ŞÜKÜR bereketli VATANMIŞ batmadık bakın Yunanistan İspanya Portekiz İtalya ekonomik krizden geçilmiyor ALLAH bizleri o duruma düşürmesin haftaya TÜRKİYE'DE seçim var SÖZ MİLLETİN?

''Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..Lan bu kadar orospu çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?'' CAN YÜCEL..

23 Mart 2014 3-4 dakika 43 denemesi var.
Yorumlar