Başlık Bulamadığım Mektup

Nereye bu gidiş, bir şey unutmadın mı? Neden gidişlerin günü hep hüzün,neden gidiş mevsimlerinde yağar yağmurlar?
Kaldıramadın aramızdaki engelleri şimdi iç kanamalardayım sevgili! Hala ürkek bir serçeyim sevdana bütün tehlikeleri aldım gözüme kondum yine pencerene al beni içeriye ürkekliğim nefesinde yitsin... Açım, susuzum üstelik üşüyorum ısıt beni! Hepimiz ölüme kankardeş değilmiyiz ölmeden güldür beni.
Bilirmisin sevdiğim sensiz uyuttum ölümü bin beş yüz gün uyandırma! Yorgunsam, açsam sevdalıysam hepsi sana!
Ben de senden başkasına verecek bir başka ben yok, sende benden başka her şey çok.
Ben senin gözlerinden düştüm çıkılmaz kuyulara;
beni sevdanın çıkmazına iten sevgili!
Adın hala anlamlı bende,meğer ne çok sevmişim seni... Beyin hücrelerimde saklısın silemiyorum; henüz silecek bir aşk bulunamadı sanmaki arırorum. Adınla çıkılınca yola ulaşamıyorum hayallerde de olsa.
Ve aşklar görüyorum ayak üstü yaşanan karşılığı iki pula satılan... Ya da, bir marka arabanın tekerleğinde ezilen... Yine apartuman dairesinde kimliği yalan olan faili meçhul kim vurduya giden yürekler. Ve ben beyin hücrelerimden bakıyorum içimdeki sene;öyle erişilmez bir yerdesinki meğer ne çok sevmişim seni! Seni bekliyor aklılsız baş, senli yüreğim... Bir de acılarım var , sensiz seninle çektiğim.
Öyle bir yere hapsettinki beni hiç yerim yok senden başka gidecek! Bir kaç nefes can kaldı bedenimde onu da seninle geçirmek istiyorum müsade edermisin mutlu ölmeme?
Bir defacık olsun sanılardan çıkar beni ne olursun!
Benim son dilenişim senin sadakan olsun!

09 Ekim 2009 1-2 dakika 28 denemesi var.
Yorumlar