Ben Masalcıyım Akıllım

-Aziz Nesin canın rahmet istedi.Şimdi bu yaşadıklarımı sen anlatsaydın abartmış derdim.Yaa sanatçı olunca abartının abartısı oldu hayat.
-Hayat güzel güzel hayatın böyle tadı çıkar.Kalemin gücünü kullanmayan sanatçılar sevin insanı yumalım gözlerimizi gözü kapalı da görürüz
-Şimdi seviyoruz seni hocam.Arkadaş dedi ki yakında profesör demeye başlarlarsa o zaman düşün.Ben böyle iyiyim
- O gün biri bir şey söyledi bayıldım söze.Bana eziyet edenlere teşekkür ederim beni bu güne getirdiler.Romanda kullanacaktım ama roman yok.
- bakamayacağın çocuğu doğurmayacaksın bakamayacağın romanı da yazmayacaksın.üç yüz sayfalık romanı başıma bela mı edeceğim.Elimdekiler yeter.
-Bu gün bir yere gittim.Öyle masallar anlattı ki uyuyor gibi yaptım
- Sanatçıyı yanıltım diye düşünün en büyük yanılgıyı yaşar.Ve sonra yalan olur da bunun farkına varmaz.
-Benim masalım bitti dedim ona inandı mı?Belkide.Benim masalım biter mi?Akıllım ben gerçek masalcıyım
-Her Şeyim Var sanırdım benim kitabım.Her şeyimi alan kitap.

-Her Şeyim Var sanırdım benim kitabım.Benzimi solduran gözlerimi dolduran mantığımı hiç edip cevapsız sorularla yorduran kitap.
-Her Şeyim Var Sanırdım benim kitabım kara yazgılı kitabım.Ne kadar okunduğunu asla öğrenemeyeceğim kitabım.Şiir kitabım.
-Her Şeyim Var Sanırdım benim kitabım.İsyanlarım kara basanlı yeni şiirlerin kaynagı benim şiir kitabım.Boranlarla fırtınalarla fırlattığım.
-Şiir ayakta durabilse bile şairi arkasında olmalıdır.Çünkü onu en çok o anlar.Tabi ki özgürlüğünü kısıtlamadan.Şair şiir doğmadan bilir özgürlüğün ne olduğunu.Ki sanatçılar asla zincire vurulmazlar.Onların ruhlarındadır sanatçının gizi ve gücü.
-Şair varsa şiir vardır
-Hayata hep inadına sarılacağımıza arada hayat ellerimizden kendiliğinden tutsun ki hayatın tadına varalım
-Bazen yaşarken yaşantına giren insanları kendi kurdukları benimsedikleri yaşantılarında bırakmam gerektiğini anlarsın.O zaman gidersin sesiz sakin ve haber vermedin.Yokluğunu fark etiğinde zaten yokluğuna alışmış olur.
-Siteme hakım yoksa beni sevmeye hakkın yok.
-Bitti mi? Bitmedi tabi.Şimdi ne yapacağım diye düşünmeye başladım yine.Hayat taş üstüne taş koymasan da ben yine sağlam çıkacağım.Benim masalım bitmedi.Çünkü sizin masalınız bitmedi.Gökten üç elma da düşmedi...
30-5-2012

30 Mayıs 2012 2-3 dakika 27 denemesi var.
Yorumlar