bir aşk hikayesi

Önce herhangi biriydin sen, yanımda olmandan haz duyduğum herhangi biri, yokluğu şimdiki gibi yakmayan sıcak biri, sonraları arkadaşım gibiydin sen, derdimi paylaşan, sırrımı paylaşan, zaman zaman aranan biriydin benim için.
Sensizlik yeni yeni acıtıyordu sinemi, ümitsizdim, ama bilmiyordum henüz kaderimi, sonraları hep yanımda olan biriydin sen, gerçeklerimi ve sahtelerimi bilen gerçeğimdin, ikimizde farkında olmasak bile, kaderimdeki silinmez çizgi gibiydin. Ve yine sonraları elimdeki boşluğu yılların soğukluğunu dolduran ellerin sahibiydin. Gündüzleri aydınlıkta gözlerini seyrettiğim, geceleri uykumu bölen hayalini gözlediğim, ama yanımda olmadığın heran beklediğim ve bana değer veren, sevdiğim biriydin.
Zaman zaman kabusumdun korkuyla uyandığım, uyandıkça aradığım, aradıkça bulamadığım, bulamadıkça ağladığım, aşkıyla iyice tutuşup yandığım biriydin artık. Herhangi biri olmaktan çıkınca sen artık herhangi bir kimsemde kalmamıştı senden başka. Ne aradıysam bulmuştum seninle, ne kadar mutluluk varsa ulaşmıştım sevginle. Ansızın girdi ayrılık aramıza, görüşürüz sevgilerimle. Kısaydı belki, belki hemen geçti, ama adı hasretti. Tatmıştım bir kere o amansız duygunun tadını, ve yokluğuna alışamadığım biriydin sen. Peşimizi bırakmadı artık hasret, hep kovaladı, zaman zaman yakaladı, belki sıkıca tuttu kollarımızı, ama koparamadı. Kopmaktan korktuğum biriydin benim için, ebedi beraberliğe akidleştiğim biriydin, gülen yüzümün aynası, ağlayan gözlerimin tamiriydin. Sen olduğun için hayatımda, sensizliğinde sebebiydin.
Şimdilerde ümitle beklediğim gelmeyen biriydin sen, sesiyle teselli olduğum sensizlikte yokolduğum biri, yanımdayken hasretim olduğu halde, yokluğunun hasretine boyun eğmem gereken biriydin.
Elbet birgün geleceksin ve yine beraber kaçacağız hasretin pençesinden, ama ayrılığın soğuk nefesi eksik olmayacak, sımsıkı sarılsak da, bedenlerimizin arasından.
Gece bitmeye, gün ağarmaya başladığındaki bitmez tükenmez çaresizliğimdin. Paketteki son sigaranın, radyodaki son ezginin, kalemdeki son satırın ve ciğerdeki son nefesin,
yeniden başlangıcıydın. Artık yoktuk, ne sen, ne de ben. Tek ruhta yokoluşumdun. Sözü sözüm, hayali hayalim, sevgisi SEVGİ`m kaderi kaderim, sebebi sebebim olan, karanlıktaki aydınlığımdın sen.
SENİ SEVİYORUM

06 Mart 2009 2-3 dakika 5 denemesi var.
Yorumlar