Bir Evrenselistin Can Çekişmeleri - 1 -

(Kürt,Türk,Çerkez,Laz,Gürcü,Ermeni,Fıransız,İtalyan,İspanyol,Rus,Arap...) Yaratan bütün ırkçılıklardan korusun beni.

Ulan hepimizin anası ve babası bir.Ulan aynı dalların meyvesiyiz.Şu kısacık konuklukta dünyaya doymaya çalışmak ne kadar da sefilce bir durum bir düşün,bir bak.Her insanın doyup doyabiliceği bir avuç kara toprak.Onlar ırkçılık yaptı diye senin de ırkçılık yapman şart mı?Onlar nefsine yenildi diye, nefsini dizginleyemecek kadar aciz misin?Bana cevap ver ne farkın var onlardan?Ha kan dökmüşsün ha kinle beslenip evlat büyütmüşsün.Sen kimsin diyorsan şayet;Ne Türk'üm ne Kürt'üm ne de bir İspanyol.Laz, Çerkez,Gürcü, İtalyan,Fıransız,İngiliz,Rus, Alman... falan da değilim.Yalnızca insan olmaya, insan insan yaşamaya çalışan biriyim.Ademoğluyum. Yani hepinizin kardeşiyim.Hepiniz de kardeşimsiniz.Az biraz insan olalım azizim.Dünyayı parselledik amenna.Birbirimizi de parsellemeyelim ha olmaz mı?
Ütopik gelebilir bu söylediğim ama özün son sözü;'Dünyada yalnızca haşa yaratan olabilmek imkansızdır.'Diğer bütün sözde imkansız olan şeyler olabilirliğini kendimizin(insanlığın) imkansızlaştırdığı şeylerdir.

'İnsanım!'diyebiliyorsak, kendimize 'İnsan !' dedirtebiliyorsak ne mutlu ne yüce bir şey.Ve barışçıl olabilmenin, kalabilmenin tek yolu dünyaya doymak.Aç kalanlar asla doymayacak amenna.Ataların da dediği gibi;'Elbet onları da doyuracak bir gün kara toprak.'
////////////RUA//////////

29 Haziran 2015 1-2 dakika 5 denemesi var.
Yorumlar