Bir Kadının Acı Feryadı

Kadın feryat figan çığlık,çığlığa bağırıyordu.Odasının kapısını açmaya uğraştı anne ve babası.Bir türlü açılmıyordu kapı.Kadının babası omuzlayarak açtı kapıyı.

Birde ne görsünler kadının iki göğsünün arasından dumanlar çıkıyor.!
Annesi de haykırmaya başladı büyük bir telaş içersinde.Sonra kızının elinden sıkıca tuttu babası,sakinleştirmeye çalıştıkça kızını ,kızı daha çok bağırıyordu.

Sıradışı bir olayla yüz yüzeydiler.Kadının iki göğsünün arasında koskocaman bir yıldız işareti oluşmuş,şaşkınlıkla kala kalmışlardı.

Kadına ilahi bir güç gelmişti,kadın yatağından doğrularak lavaboya koştu.Anne ve babası kızlarının arkasından şaşkınlıkla baka kalmışlardı.

Kadın hiç bilmediği Kuran'dan başladı ayetler okumaya.Tesettüre girdi kadın beş vakit üstüne beş vakit namaz kılıyor,sesli sesli kuran ayetleri okuyordu.

Gelecekten haberler almaya başladı ve medyumlara taş çıkartır cinsinden herkesin içinden geçenleri duyuyor ve karşısındakilere söylüyordu.

Bir gün yan komşularının küçük kızını getirdiler kadına.Küçük kız çocuğu üç yaşında olmasına rağmen konuşamıyor,yürüyemiyordu.


Kadın gülsuyuna dualar okuyor küçük kıza içiriyor ve vücuduna sürüyordu,küçük kıza besmele çektirmeyi tam yirmibeş günde söyletmeyi başarabilmişti.Küçük kız kadının ellerine sarılıyor,ne olur kurtar beni ablacığım.Cinler beni oğluyla evlendircek,ne olur kurtar beni diyerek yalvarıyordu.

Kadın kurandan ayetler okuyarak gül suyunu küçük kızın ellerine ayaklarına sürerek tedavi etmişti küçük kızı.

Kadının bu sıradışı halini duyan uyanık hazine arayıcıları kadına ulaşmışlardı.

Sultan Süleyman'ın hazinesinin peşindeydiler ve dünyanın öbür ucundaydılar bu hazine arayıcıları.

Kadını bir türlü rahat bırakmıyorlardı.Hiç bir kimsenin okuyamadığı eski yazıyı kadın okuyabilmişti.Hazine avcılarına internet üzerinden yerin tarifini vermişti.Fakat hazine avcıları kadını yanlarına aldırmak istediler.Ona ortaklık teklif ettiler gel bul bu mağaradaki hazineyi sanada pay verelim dediler.

Kadının hisleri kuvvetli olduğu için,hazineyi bulduğu an kötü hazine avcılarının onu oracıkta öldüreciğini çok iyi biliyordu.

Nasıl öğrenmişlerse kadının evinin nerde olduğunu hatta cep tel num bile öğrenmişlerdi.

Kadın bulunduğu şehri terk etti cep tel kullanmamaya başladı ve şuan kadın bir köy kasabasında mutlu bir şekilde yaşıyor.

Yeni yazacağım seneryo oyunundan bir kesit sundum siz değerli gönül dostlarıma.

15 Temmuz 2012 2-3 dakika 43 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar