Bitti Dediğin Anda Başlar Hayat

Bazen konuşmayan ve bazen de hiç susmayan sen. Rüyalarda yaşadığın oldu mu? Hiç ölmeyi düşündün mü? İşte bitti hayat dedin mi isyan edercesine? Farkında olmadan sıfırdan başladın mı hayata? Seni hayata bağlayan biri çıkmadı mı karşına? Oysa ne güzeldir yaşamasını bilene hayat. Bazen hayatın kendisidir yaşamı sevdiren sana. Bazen sevdiğin kişidir hayatı anlamlı kılan ve seni hayata bağlayan.

Sevdin mi birini? Büyüdüğünü fark edip düşman oldun mu zamana? Ağladığın odlumu sessiz ve sebepsizce? Sen ağlamak nedir bilmiyorsun belki, gözden akan iki damla yaş değildir ki ağlamak. Hayata küstün mü hiç benim gibi? Bitti işte sen kazandın hayat! Dedin mi?

Sonra bir el tutup çıkarmadı mı seni düştüğün boşluktan? Gözyaşlarını silip gülmeyi öğretmedi mi sana? Hecelerin az geldiği, kelimelerin yetmediği oldu mu duyguları anlatmaya?

Bitti dediğin anda başlarsın hayata, yeniden yaşamaya. Bu sefer gülen gözler ve yaşama sevinci eşlik eder bu uzun yolda sana. Kendini tanımadın mı? Dupduru bir güne merhaba diyerek, gülersin nedenini bilmeden. Bitti dediği anda başlar insan hayata ve fark ettirmeden bağlaşmıştır seni belki yaşama. Med - cezir ve karamsarlıkları geride bırakmadın mı daha. Koşmaya başlamalısın tam yol ileri mutluluğa ve seni hayata bağlayan mutluluk kaynağına...

27 Mart 2012 1-2 dakika 1 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (2)
  • 12 yıl önce

    Güzel bir çalışma ellerine sağlık. tebrikler

  • 11 yıl önce

    Bu kadar sorularla yaşamak,onlara cevap aramak yormuş seni.Bırak güzelliklere uyansın gönlün.Hayat, bize verilmiş bir armağan her koşulda güzel.