Böbrek taşı ve aşk

Şampiyonlar ligi finali var İstanbul da. Maç daha yarım saat geçmeden üç sıfır. Şampiyonlar ligi finalinde üç gol görmek sık rastladığmız bir şey değil. Gözümü kırpmadan seyrediyorum cebimi de kapattım her ihtimale karşın bölmemek için bu heyacanı.

Sonra sağ tarafımda şiddetli bir ağrı duydum, kıpırdayamıyorum.Önce yediğim bişey dokundu sandım, mamafih geçecek gibi değil. Bağırıyorum içim yırtılıyor tabiri caizse. Anam nasıl bir şeydir bu resmen dünyam karardı.Kıvarnıyorum doğum sancısı mübarek.

Annem ağlamaya başladı, oğlum noldu bir doktora gidelim diyor. Doktoru da hiç sevmem ve de gitmeyi de. Dedim anne geçer beş dakika sonra. Yok oğlum var sende bişey diyor. HAy Allah bir yanda sağ böğrüm bir yanda sol yanım canım aney.

Peder bey taş vardır onda dedi. O da düşürmüş milattan önce. Ytağı tırmalıyorum bir yandan da serde erkeklik var bozuntuya vermemek için dişimi sıkıyorum. Olmuyor. Zıplamaya başladım yerimde, evin içinde yürümeye başladım. Gece ikiye doğru geçti sancım. Şampiyonlar liginde liverpol kupayı sabah ben taşı düşürdüm.

01 Şubat 2009 1-2 dakika 35 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • ben bu yazıyı çok önceden de okumuştum başka bi yerde paylaşmışmıydınız?