Boyunuz Devrilsin

Sanki herkes birbirine tecavüz ediyormuş gibi gelmeye başladı. Sanki bütün çocuklar tecavüze uğramış, tecavüze uğramayan çocuk yok gibi gelmeye başladı. Sanki bütün erkekler sapık, durmadan tecavüz ediyorlar gibi gelmeye başladı bana.
Gelmeye başladılar bana...!!!
Tanrım tramvayda oturan şu adam da birine tecavüz etmiş midir?
Ya şu karşıda duran çocuk da tecavüze uğramış mıdır? Şu yıllardır tanıdığım Ahmer Bey de bir zamanlar okulda çocuklara taciz de bulunmuş mudur? Yok daha neler? Ya bulunduysa?
Taciz, tecavüz, taciz, tecavüz. Sağa baktım taciz, tecavüz, sola baktım. Taciz, tecavüz.
Benim on yıllık arkadaşım Nermin de tecavüze uğramış mıdır? Ya korkusundan kimseye söyleyemediyse?
Ayy! Bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum...!!!
Ya o okulda da çocuklara tacizde bulunuyorlarsa...!!!
Midem bulanıyor! Öğürmek istiyorum! İnsanlardan nefret edeceğim yakında. Kendimi eve kapatacağım. Televizyon seyretmeyeceğim, gazete okumayacağım. Bir kitap okudum, küçük bir çocuğun üvey babası tarafından yıllarca nasıl tecavüze uğradığını anlatıyordu.
Öğüre öğüre bitirdim kitabı. Ben kaçtıkça beni buluyor bu haberler.İnanmazsınız, uzun bir süre, yeni bir kitaba başlayamadım.
Hastanelerde, narkozlu hastalara tecavüz ediyorlarmış. 'Ya ameliyat olduğumda, bana da narkoz verirler de ya bana da tecavüz ederlerse' gibi geliyor şimdi bana!
Çok fena geliyorlar bana!
Bir ara üst üste depremler yaşadığımız için, bir arkadaşımızda deprem paniği başlamış. Doktora gitmiş. Tedavi görmeye başlamış. Her an deprem olacak diye korkusuna, uyuyamaz olmuş. Doktor ona uyuması için ilaçlar vermiş.
Bende de tecavüz paniği başladı. Ben de tecavüze uğrarsam. İyi ki çocuklarımı büyütmüşüm. Korkudan okula gönderemeyecektim. Sınıfa girip, çocuğumla ders görmeye falan başlardım belki de.Ya da korkudan hiç okula göndermeyip, evde kendim eğitmeye kalkıyormuşum evladımı.
Çok fena geliyorlar...!!! Çok fazla medyayı takip eden biri de değilimdir. Ama her yerde bu tür haberle gözüme gözüme batıyor.
- Kırıkkale'de zihinsel engelli 17 yaşındaki Ö.I. adlı genç kıza tecavüz ettiği ileri sürülen servis şoförü Ö.A. gözaltına alındı.
-Çorum'da İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı tecavüzden tutuklandı. Çorum Alaca İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı ve Yunus Emre Camii imamının, yarışma için çalıştırdığı iki kız öğrenciye tecavüz ettiği iddia edildi. Camide doğum kontrol haplarının bulundu. İmam tutuklanarak cezaevine gönderildi!
Tecavüz!
Taciz!
Tecavüzzzzzz!
Tacizzzzz!
Boyunuz devsilsin sapık herifler!
Midem bulanıyor!
Biraz küfürler yazsam!
Pislik insanlar yüzünden ben de mi ahlaksız olacağım.
Boyunuz devrilsinnnn...!!!
Olayı abartarak anlatmaya çalıştım. Yaşananlar bir gerçek ne yazık ki. Yaşananlar abartı değil. Bu tür korkular, sanrılar başlayabilir kişilerde her an. Başlamayacak gibi değil. Gitgide sapık bir toplum oluyoruz. Kalan sapık olmayanlar, sağlam olanlar da korkularından sapıtacak!

29 Nisan 2016 2-3 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar