Çıkış Noktası İlkleri

Aşkın sayısızlığı önemli birliktelikler ile çabaladıktan sonra farklı alanlarda boy gösterir.Sonuçta yenik sayılmayacak olmak daha güzel olabilirdi ama öyle değil. Yıllar içerisinde sağlam temeller üzerine kurulmuş olması ,sabahları tam güneş doğarken uyanmayla başlayan motive edici istekleri dizginleyemez.Hep kendinin ilk sırada olmasını ister ki uzun,siyah ipliklerin birleştirilmesinden yapılmış bir takı gibi boynunda taşısın değersizliği.

Cevap aramakla geçen bir ömür boyunca yanında olacak kimsenin olmaması o kadar abartılacak gibi değil.Doğru söyleyenlerin de cevabı bilmediği vakitlerin boğuntulu havasını taşıyorum içimde. Akışın ters dönmesini sağlayacak bir icat bulamadan yaşarsak bir anlamı olmayacak. Bunu ilk olarak içimizde hissetmemiz gerek. Kolay bir şey değil, etkide bulunulmuş dünyaları ele geçirmek. Söylenilen her söze kulak verilirse işin içinden çıkmak mümkün olmaz.

Koah hastası bir genel müdürün aşık olması ,yaşamı daha güzel hale getirebilir onun için, sigaranın neden olduğu sorunlar belki aşk sayesinde tedavi edilebilir,çıkış noktaları buralarda aramak gerekiyor.İddiasız geçen günleri boşa yaşanılmış sayanların herkesle paylaşabileceği anılarını dinlemenin ,duygu karmaşasına etkide bulunacağını sanmıyorm, hep konuların içeriğine bakılarak karar verdiğim yargıların bazen çok saçma olduğunu düşünsem de, bunlara saygısızlık etmemek adına geri adım atmıyorum.

Buluşulan randevulara geç kalarak tüketilen kredilere, dokuz ay sonra doğum yapacak olan ,her kadının anlayabileceği bir anlayış örneğinde olduğu gibi,bazılarının düşük yapması hamilelik döneminde kötü beslenmesinden olurken bu bilinci aşılamak, gençlerin yaşam kalitesini arttırmaktan geçer. O yüzden gülüşmelerin yaşandığını görmek sizi mutlu etmiyor olabilir, başınızı çevirip uzaklara baksanız da olan biten hakkında az çok fikir sahibi olmanız gerekiyor. Olaylara iyi anlam yüklemek lazım,şansların eşit olması için.

29 Mayıs 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar