Doç.Dr. Birsen Ocaklı Ocağın Sönsün!

Doç.Dr. Birsen Ocaklı Ocağın Sönsün!

Tarih 2 Temmuz 2020 ülkenin sorunları saymakla tükenmez. Tam Sivas olaylarını konuşuyorduk, insanlık ayıbını tartışıyorduk ki, şapkadan tavşan çıkar gibi ortalığa cırtladın!

Ülkenin sorunlarının yanında “sorunluları” da saymakla bitmez!

Adı Birsen, soyadı Ocaklı başında bir de doçent takısı var iyi mi?

Göğüs hastalıkları uzmanı!

Ama gönül hastası bir kadıncağız!

Göğüs hastalıklarıyla uğraşırken hiç mi kalp görmedin, gördü isen, senin için sadece bir pompa görevi yapan organ olarak mı değeri vardı?

Acınası bir rol üstlenmiş, içler acısı bir film çevirmişsin! Kameralar olmasa, insanın inanası gelmez! Ama insan olmak için anlaşılıyor ki iyi bir diploma da yetmez!

Bizlere bunu kanıtladın, insanın vahşi bir yaratık oluşunu gözler önüne sererek, hayatının rolünü oynadın!

Ayıp desem olmaz, günah desem olmaz, yazık desem anlamaz, gerçekten bu kadar da olmaz!

Birsen, hanım sen ne yaptın?

Bir defa tüm meslektaşlarına saygı duyulan bir dönemde, mesleğine karalar çaldın! Gül yüzlü ve cefakâr birçok meslektaşının yüzünü kızarttın! Elbette ki yaptığın bu katliam hiçbir meslektaşını bağlamaz ama gerçekten de onlara karşı çok ayıp yaptın!

Büyük bir suç işledin!

Cahille budalanın ne yapacağı belli olmaz, işte bunu sen tüm topluma bir kez daha kanıtladın!

Sokakta yaşayan bir “canlının” üzerinden ezerek geçmekle, bir insanın üzerinden geçmenin hiçbir farkı yoktur nazarımda!

Sessiz, konuşamayan, kendini sadece sevimli halleriyle ifade edebilen bir köpeğin bu muameleye maruz kalmasını gerçekten doğru buluyor musun? Bunu sana yapsa birisi ne yapardın veya çocuğuna veya bir yakınına veya hiç tanımadığın bir canlıya ve izlese idin şu görüntüleri, ne hissederdin?

Yazıklar olsun sana! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!

Buraya bunları yazdım ama alt yazı bölümünü boş bırakmadım, senin ben...

Doç.Dr. Birsen OCAKLI ocağın sönsün!

03 Temmuz 2020 1-2 dakika 95 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar (4)
  • 3 yıl önce

    Yine çok çok üzücü bir olay gerçekleşti ve ne yazık ki bu akademide yer alan bir insan tarafından gerçekleştirildi.

  • Dilsiz canlılarla birlikte yaşayınca anlıyorsunuz ancak onların aslında ne kadar insanların sevgisine muhtaç olduğunu. Vicdan maalesef hiç bir üniversite diplomasına işlenmiyor, görüntü incitici bir defa daha izleyemedim. Çok üzüldüm. Hayvani sevmeyen insana ne yapmaz?

  • 3 yıl önce

    Başka bir sıfat olmalı bu "şeyler" için....insansa eğer ben olmamayı tercih ederim...

  • 3 yıl önce

    İnsanın sıfatı ya da mesleği önemli değil, eğer ki insan olmanın erdemine varamadıysa sadece iki ayaklı bir yaratık olarak kalacaktır. Hazreti Mevlana der ki ''Hayvanlar bu alemin, Allah'ın sessiz kullarıdır onlar kendilerine yapılan haksızlıkları kıyamet günü o haksızlığı yapanların suratlarına haykıracaklardır.'' Okuyunca tüylerim diken oldu gerçekten... Tabi ki yaptığı yanına kâr kalacak bu dünyada öyle görünüyor, ahiretini bilemem... Allah böyle zalim ve vicdansız insanların elinden hem bizleri hem de o garip hayvanları korusun... Manidar bir yazıydı kutlarım yürekten Muhammed kardeşimi...