Doğarım Geç Değildir Halim

Hal böyleyken tüm çözümler kapalı,dönüşleri engellemek için kavgalar eksik olmuyor. Ben iyi yaşamak için uğraşsam da olumsuzluklar peşimden geliyor,normal bu.Senden geçtikten sonra gece sokaklarda dolaşıp ezan sesini dinleyerek yürüyordum bir başıma. Sayılmadığımdan , adımlarımdan itibaren yeni soluklar yeni tedirginlikler başlıyordu. Malum yalnızlığa düğüm atmış sökülmesini bekliyordum. Tekrar ne zaman ayağa kalkıp da haksızlıklarla mücadele edeceğimi bilemiyor,seneye belki ondan sonraki seneye bunun gerçekleşmesini istiyordum .Ama karşı taraftan da, bir bakıma hüsran ve gaflet uzuyordu sürekli. Kendini kurtarmaya çalışan herkesten iğreniyordum.

İnancını sorgulayamam kimsenin, her hatıra bir noktada saklı olur da bazen,kötü davranırım sevdiğim insanlara,kavga etmek hoşuma gitmese bile devam ederim.Seni yeniden eski günlerine döndürebilmek için,bazen doluluk oranına göre ,bazen de ancak karakteri ölçmeye yarayacak biçimde tasarlanmış ecnebi kavramlarla başlatmak için geçmişi, buna minnet borçlu olduğumu unutmam hiç bir zaman.

Ben gidiyorum artık, zamanı geldi,vedalaşmak o yenilgiye doğru ,farkında olmayarak,herkese en iyi dileklerimle bağlı, çok sevdiğim düzenimi de bozmak pahasına artık. Yeni başlangıçlara tamamen hazırlıksız ve en çok da ve en iyi de kendimi tanıdığımdan bunu hiç çıkaramam aklımdan. Varoluşçu öğelerle ayartılmış döngülerin ortasında nedensiz yere bulursam kendimi, suçlu olarak başkalarını görmem. Hak etmişimdir mutlaka, olmasını istediğim tüm şeyler dolu şekilde döndü bana veya o yoruma çıkardı beni. Zamanı iyi değerlendiremedikten sonra ne önemi vardı yaşamanın, gösterişli yerlerde resim çekinmenin.Bir de anlatılmış hikayelere kendi sesimi katamadıktan sonra tüm ihtiyaçlarım karşılansa ne olurdu sanki.

19 Haziran 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar