Dünyanın Düzeni

Tam herşey bitti derken çıkıverir birden karşına. Geçmişe kocaman bir çizgi atmana vesile olacak bir yenilik ve içinde bulunduğun hayattan bir kaçma isteğidir bu aslında.

Ve sen dünyanın ne kadar hızlı döndüğünü bilmeden yetişmeye çalışırsın ona ve hep unutursun ki dünya acımasızdır.Adaleti de hiç sevmez mesela. Kimini üşütürken kimini ise sıcaktan kavurur ve hep içinde olmadığın yaşamı istersin.Tüm ömrünü birşey için geçirme hayaliyle yaşar ve hızla hayalinin peşinden koşarsın hayal dünyanda.Ve dünya o kadar acımasızdır ki hayallerine hiçbir zaman ulaşamazsın. Bitmek bilmez çünkü isteklerin.

Bazen öyle bir çıkmaza girersinki artık geri dönüş tabelasını kaçırmışsındır.Çıkmazlar içinde çıkmaz yaşarsın bazen aslını unutarak.Mesela başka birşeyi kendinden daha çok sevmeye başlarsın.Halbuki çok tuhaftır.Kendin için istediğin isteklerin artık başka bir şeyin himayesi altına girmiştir.Farkında bile olmadan artık onun için çalışmaya başlarsın..

Yenilgiyi de hiç sevmezsin mesela.. Dünyanın kuralını unutursun yeniden ve yine birşeye sıfırdan başlamak istersin.Tükenirsin..Farketmezsin..

Boş bir hayalin içine yeniden dalarsın ve soğuk ensenden vurmaya başlamıştır çoktan...

İşte o yüzden,

Ört dünyanın üstünü, üşümesin...

15 Kasım 2011 1-2 dakika 2 denemesi var.
Yorumlar