Duvarlar Üstüme Gelir ( Pervasızca Yaşayanlara )

İkilemler arasında yalnızım karların arasında ürkek bir tavşan saatlerse çubuğundan yoksun dursun bugünlükde zaman baka baka durayım resimlerine ve tebessümün betimlemelerde saklıydı aklın fisi çekilmiş ipsiz bucaksız haksız cümleler sonunda düştü gönül pencenden son maske yaşlar düşer ayak tabanından yırtılmış kirpiklerin kafasının arasında dolaşansa fısıltılar sensiz yarsız aşksız bu kalp duvarlar susmaz ardından nefes aldırmaz.

Hangisi nedendi ki, boşluğa dolanmış incelmiş urgan,kim seni eski dengeye koyar terazinin bir yanı boş bu kadar kolay mı? duvarlar üstüme gelir kaybolan anahtar gibi açık kalan kapı mutlaka sensiz kapanacaktır. Fikrimin,zikrimin adalesi aklımın adaletidir! Rayından çıktı bu gülyüzün tebessümden yoksun kalır fena saatler vakit öldürür beni duvarlar üstüme ıssız ıssız gelir.

Arabesklidir günlerim;Gecelerime doyumsuz bakan yıldızlar tek eş tek dosttur. Karadır yazılan akla mantığa sığan zamansızca dolan göz, susuz kalan yüreğe bıcak takılır mı? Sonum olur akan kanlar bakakalışımın esareti,caserati sendin sonum oldun kolum sığmaz vücuduma akılla mantık arasında çelişkiler alnımda yazılıdır. Kalendar sözlerim sevgimi sevdiğimin ben alnına kazırım özlerim kaçıp giden kara geceleri duvarlar susmaz sıra sıra dağlar gibi kurnaz üstüme üstüme acımasızca gelir.

Konuçlanmış sevdalar; bestelerimden çıkarttım yırtıp attım karaktersiz isimleri,tek sen varsın sen vardın üstüme bir yük değildin sancılı gecelerde maneviyatım ezilmiş ruhuma tek ilacım tek kararımdın klişeleşmiş apışmış yönsüz cümleler benden değil, ondan çıktı çivisi çıkmış;

Adından yoksun bırak beni tek harfen sana itaat olur mu? Sevmek nedir bilirmisin bilemezsin aşk nedir hangi diyardadır sallantı deprem gibi asansör boşluğunda takılı kaldın in inebilirsen çık çıkabilirsen sevmek kolaysa zamansız günsüz aysız bir günde bana da öğret öğretebilirsen sen devam et duvarlar arasında sıkışa dursun sensiz bu bedenim!

11/08/2011

10:30

11 Ağustos 2011 1-2 dakika 12 denemesi var.
Yorumlar