Eksi Ve Artılarımla Güzelim

Uzun zamandır suskun bir kentin karanlığa isyanıydı sessiz kalışım!.

biraz hüzün

biraz pişmanlıktı belki de yaşanmamışlıklardı içimi acıtan.

acılar göverirken yüreğimin kıyılarında kendime bile inkar ettiğimdi yalnızlığım.

Her şeye rağmen hayatın akışı devam ediyor, hem de koşar adımlarla!

Hayat bir denizdir aslında ve her kıyısında hayatımıza dokunan insanlar vardır. İşte o insanların bazıları dört mevsim bahar gibilerdir. Onların varlığı size huzur verir. İçinde taşıdıkları güneşin güzelliğini yüzünüze yansıtır, onların sıcaklığı içinizi ısıtır, gülüşünüz mavileşir.

Bazı insanlarda buzdan bir kütle gibidirler. Her zaman soğuk ve kış mevsimini hatırlatır. Hayata olumsuz bakar enerjinizi emerler. Ağzınızdan çıkan her kelimeyi farklı taraflara çekip, farklı anlamlar yükleyebilirler. Hayatın bana en büyük öğretisi kendine kış olan insanların size bahar olmayacağı gerçeğidir. İnsanların sıcak yada soğuk duyguları zamanla kişiliğe dönüşür ve ne yaparsanız yapın onları değiştirmek zor olur!.

Şimdi kendinize bir güzellik yapın. Elinizi yüreğinize koyup kendinize bir şans verin. Bütün eksi ve artı taraflarınızı kabullenip, yanlış ve doğrularımızı samimi bir şekilde, sevginizle ödüllendirin. Çünkü onlardır bizi biz yapan. Kendi adıma, hatalarımı tüm benliğimle kabul ediyor ve onları sınırsız sevgimle ödüllendiriyorum. Onlardır beni ben yapan. Onlar Gülşen'e bir duruş ve kişilik kazandırdı, tecrübe sahibi ettiler..

Kendimi seviyorum. Ben eksi ve artılarımla güzelim.

Çünkü ben insanım!

12 Temmuz 2022 1-2 dakika 27 denemesi var.
Beğenenler (6)
Yorumlar (2)
  • 21 ay önce

    because i am human :) Kutlarım... saygımla...