Erdem,Başarı,Etiket Üzerine

insanlardaki bu saçma rekabet duygusuna anlam veremiyorum.gereksiz ve yersiz bencillikler bana yalnızca kendi olmayan benliklerinin salgıladığı aşağılık duygusunu çağrıştırıyor.biliyorum sizin böyle olmanıza sistem sebep oldu,ama siz de buna direnmediniz ve direk benimsediniz.birçoğunuz bilim adamı,filozof,akademisyen vs olabilirsiniz peki baskalarını basamak olarak kullandıktan sonra ceketinize yapıştırdığınız etiket egonuzu tatmin etmeye yetecek mi ? sanmıyorum. erdeminizi kaybettiğiniz sürece varacagınız en son nokta,çıktıgınız ilk noktadan farklı olmayacaktır.

hey siz, kendini en zeki en akıllı en bilgili sananlar, size sesleniyorum ,bir şeye lezzetini veren o şeyin etiketi değildir! Etiket o şeyi satın almanıza yardımcı olacaktır evet, oysa içi anlamsız ve boş bir yığın zırvalık ,parayı verenleri pişman etmekten öteye geçemez,geçmemiştir de..

kişiliklerini satılığa çıkaran anlamsız insan-cık-lar önce bir aynaya bakın, akıp giden zamana direnmenin manası var mı ? kimsiniz ve kim olarak kalmaya çalışıyorsunuz ? hey siz belli bir grubun enstantane üyeleri, birbirlerinin aynı giyinen beşizler.. aynı fikirlerinin yok oluş çabaları.. var oluşunuzu neye borçlusunuz ? ya da var mısınız ? başka etiketlerin kurbanı olmuş ucuz perakendeler sizi. önce varlığınızı kanıtlayın bakalım...

Basamaklar yalnızca aciz bedenlerinizin çalışmayan aklınızı kandırmasından başka bir şey değildir..

peki ya etiket... Etiketiniz her ne olursa olsun, pişman etmemeniz gerekmez mi alıcınızı ? ve erdemsiz hayatlarınızın aşağılık komplekslerinde kaç satıcı memnun edebilir alıcısını..

hele de, çıkılan nokta varılandan sansürsüz,farksızsa..



Sıla Paylar :)

03 Ocak 2011 1-2 dakika 39 denemesi var.
Yorumlar