eski bir sevgili.

geçmişin açık kalan yarası...




Zaman aldı başını gidiyor,dönermi acaba diye hep ihtimallerle yaşadım,hep bekledim seni ama sen yoktun.belkide hiç gelmeyeceksin belki hep uzaklara kaçacaksın benden çok uzaklara.ama olsun yinede küçük bir umut var içimde geri gönmeyecek olsan bile.

Bazen diyorum unuturum bu unutulmayanı diye elbet geçer kalbimin acısı,hep kalacak değil ya!!! ama bide şu var ben seni unutmak istemiyorum ki.

Hep kalbimin tek sahibi olmanı istedim sonsuza kadarda öyle kalacaksın zaten.ben başkasını sevemem artık bunu anladım,senden geçemem..

Kara bir tren gelip geçer içmden tüm anılarımı azdırırcasına,deler geçer kalbimi.hep inecekmişsin diye sonsuz bir bekleme safhası başladı yüreğimde.her defasında farklı bir heyecan sardı içimi;gelmeyeceğini bile bile koştum, belki olurya döner gelir diye.işte bu umutsuz heyecanlarım yordu beni.şimdi diyeceksin ki hala bekliyormusun?hayır;desem sadece kendimi kandırmış olurum.umutsuzum,yinede bekliyorum,belki zavallı diyeceksiniz bana ama seni her geçen gün istemesemde daha çok özlüyorum.

Solmayan tek gülüm ilan ediyorum seni.uzun zamandır ayrıyım senden ve bir o kadar da acı çekiyorum günlerce,ağlayarak.ama yinede senden nefret edemiyorum.ilk günkü gibi hala hızlı çarpıyor kalbim.onun için içimde geçmeyen bir mutluluk gibi ömrümün sonuna kadar kalbimde kalacaksın.

Bazen sorar dostlarım^^unuttun mu yada unut gitsin değmez bunca yaptığın şeylere^^ama bilmezler yüreğimdeki küçük bir kıvılcımın dünyaları yakabileceğini,bilmezler kalbimin hala onun için çarptığını yada bilmemezlikten gelirler.

Bazen şaşıyorum kendime bu kadar işkence,bu kadar acı ve onca ızdırap;sadecebir insan içinmiydi.ama elden,yürekten ne gelir.

Bu işler böyledir işte ^^ya çekeceksin sonuna kadar;ya da sonun kısa olacak çekmeyecek kadar^^.......yinede her insanın düşüncesi farklıdır .eeeee bende böyle bir insanım.gerçi insanlarında bir dayanma sınırı vardır ama işin içinde sen olunca insanın çekesi geliyor o çekilmeyesi çekilmeyen acıları.

Karanlık gecelerimde ışığım oldun sönmeyen,şu yalan dünyada sen oldun amacım ve sen olacaksın aldığım her nefes.

bilmesende hatta ve hatta anlamasanda hayat boyunca kalbimin koca bir yarısı seninle olacak..takii diğer yarısını kaybedene kadar............

05 Ekim 2008 2-3 dakika 10 denemesi var.
Yorumlar