Evrim teorisi ve varlığın tesadüf yaratılışı.

Bir bebek doğduktan belli bir süre sonra ilk sözcüğü anne ve baba oluyor. Birisi Bebeği annesiyle tanıştırıp bu senin annen bu senin baban demiyor. Bebek bu kelimeleri nasıl oluyor da telaffuz ediyor. Bilimsel anlamda çocuk işittiği sesleri kelimeye döküyor diye biliriz. Neden ilk sözcükler başka kolay sözcükler değil de anne ve baba. Tesadüf olarak algılayan bilim ve bilim adamları bazı gerçeklerin arkasına sığınmayı seviyorlar gibi geliyor. Yok, saydıkları tanrı ve tanrının yolu onlara hayat verirken inkâr etmek için basit sebepler kendilerini haklı görmelerinde bir oyalama oluyor.
Şimdilerde de Papazlardan Avrupa'daki kırız için İslami bankacılık önerisi geldi. Başları sıkışınca emin, rahat, konforlu, huzur dolu bu yola geçmek istiyorlar. Dünyadan Türkleri kazıyarak İslam'ı da kaldıracaklarını düşünerek bizimle girdikleri savaştan büyük yenilgiyle ayrılmak onları derinden sarstı. Tanrının varlığına inanıyorlar inanıyorlar da bir türlü kabul etmek istemiyorlar.Tanrıya inandığını söyleyenlerde yolundan gitmiyorlar. Avrupa biliminin dünya tuttuğu ışığa birde İslam bilimimnin dünyaya tuttuğu ışığa bir bakın. Biri güneş gibi aydınlık. Diğeri ise alaca karanlık.
Tesadüfen yaratılan bu kusursuz sanat eseri kâinatı yok etmek için elinden geleni yaptı insanlık. Tesadüf yaşanıyor ise neden bir şeylerin gayretindeler Bilim için bu kader neden uğraşıyorlar ekmek elden su gölden keyfini niye çıkarmıyorlar da dünyayı insanlara zindan ediyorlar değil mi. Tesadüfen geldiğimiz dünyadan tesadüfen gideceğiz bu kadar plan proje niye niye insanları katlediyorlar.

09 Mart 2009 1-2 dakika 23 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
  • Başlığınıza hitaben; Evrim, Allah'ı inkar değildir. Dünya üzerinde tek tanrılı dinlerin varolmasından sonra "örgütlü din" gelişti ve bu sistematik, dünya genelinde bir hegemonya inşa etti. Tüm tek tanrılı dinler, inanç olmaktan çıkarak "yönetme aracı" haline geldi. Kurulan din başkentleri bunların en belirgin kanıtı... Bilimin ışığı ise dünyayı karanlığa boğan bu hegemonyanın laneti oldu. Evrim, ASLA Allah'ı inkar etmek değildir; aksine Allah'a uzanan yollarda biridir, Allah'ın yaratışındaki "tekamüldür". Dogmatik hegemonya merkezlerinin yalanlarından kaçınmak, Allah'a koşmaktır.