Gidici Sarkozy

Ermeni sorunumuz bazı ülkeler ve politikacıları tarafından kendi çıkarları uğruna dibine kadar aleyhimizde kullanılmaya devam ediyor.

Son örnekse kendilerini Avrupa'nın en entellektüel ulusu sandıklarından burunları pinokyonun burnu gibi uzayan, yanlarına yanaşılmayan Fransızların, nasıl olup da seçildiğine hala inanamadığım başbakanları Sarkozy.

Adamın özellikle biz Türklere gıcığı var. Avrupa Birliğine girmememiz için sahte dostlarımız Almanların başbakanıyla elele vermişler.
Arıları kıskandıracak bir gayretle çalışıyorlar.

Ama, Fransız halkı yavaş, yavaş da olsa uyanmaya başladığından olmalı, Sarkozy nin gelen seçimlerde şansı hızla azalıyor.

Doğal olarak kendisi de bu durumun tehlikesini gördüğünden ülkede yaşayan ermenilerin oylarını kapmak uğruna, hiç de dürüst olmayan bir tavırla, ermeni meselesini tüm hızıyla suistimal etmeye devam ediyor.
Ermenistan a gitmeler, bizi tehdit etmeler falan.

Biliyorsunuz bunlar bir de Parisin ortasına Ermeni Soykırım Anıtı diktiler.

Ama, nedense ne soykırım yok diyeni içeri tıkan, o çok medeni İsviçre, ne de Fransa insanlık tarihinin en büyük gerçek soykırımı olan Kızılderili Soykırımını, değil anıtını dikmek, ABD korkusundan ağızlarına bile alamıyorlar.

Üstelik sömürgeci Fransanın sömürgelerinde yaptığı soykırımlara ne demeli.

Yakın tarihte Ruanda da gerçekleştirilen soykırımın arkasında Fransızların olduğu herkes tarafından bilinirken. Önce kendi tarihleriyle yüzleşmeleri gerekmiyor mu?

Zaten, bunların niyetlerinde hiçbir zaman samimi olmadıkları bizdeki bir avuç kendilerini sorgulaması gereken enteller tarafından da ve bütün ulusumuzca da bilinmiyor mu?

Ayrıca, sarkozy ne yaparsa yapsın. Böyle gider de bir mucize falan olmazsa, yolcu görünüyor. Merkel de öyle gibi.

Yeter artık! midemizi bulandırıyorlar.

08 Ekim 2011 1-2 dakika 138 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
  • 12 yıl önce

    efendim kimler gitmediki...ülkemizdede değişime ayak uyduramayan basiretsiz ,kendi menfaatini ülkeden bile önde tutan eski liderler gibi..Merkel de gidici Sarko da gidici...Yunanistan batıcı, italya ve ispanya hasta...Avrupanın derin devleti Fransa ve Almanya da sallanacak...devir artık bizim zamanımız..ama içimizdeki İsrailliler ve fransızcılar biraz üzülecekler..