Gören Göz Değil Gönüldür

Ne yazık ki son iki aydır bir hırsıza gönlümü kaptırmışım . Nerden bilebilirdim ki onun sabıkalı olduğunu, her zaman av değil avcı olduğunu . Onu görsen ne mazlum, ne sevimli, ne şirin bir şey . Bir de iyi huylu güleç neşeli birşey .

Gün geldi ona söyleyemedim hep erteledim . Seni seviyorum diyemedim . Anladım çünkü ben ona bunları söylesem bile aşkıma cevap alamayacaktım . Nitekim şansımı denemek istedim ve söyledim . Ah ah ne yazık ki tahminlerim doğruymuş ben onu severken galiba onun kalbi doluymuş . Israr etmedim onu üzerim diye zaten vazgeçtim dedim anladım dedim ama yüreğime söz geçiremedim . Sizde hak verirsiniz ki öyle kolay unutulmuyor aşk bu daksille silinmiyor.Şimdilik yine kabuğuma çekildim , onu gören gözlerime bir perde çektim , bu acıyıda sineme çektim.

Şimdi ne mi yapacağım ? Aşk defterini kapatıp yaralarımı saracağım. Belki bir umut bekleyip yine hayallere dalacağım . Oysa ona bir sürü şiir yazdım bir kısmını da yolladım ama ne fayda sanki ama ya tablo göndermişim . O duygu dolu şiirlere bile dize gelmedi . beni ve hayallerimi yıktı da gitti...

27 Nisan 2009 1-2 dakika 4 denemesi var.
Yorumlar