Günsüz 2

Sevgili günsüz,

Yine günlerden bugün. Düşünmek yorucu hem de çok ama ya yazmak, yazmak daha da zor ve üşenilesi bir şey. İyiki sen varsın da ben düşündükçe sen derleyip toparlayıp yazıyorsun içine. Seninle konuştukça  film izliyor gibiyim . Ayaklarımı uzatmış elimde bir koca kova patlamış mısır, bazen keyifli, bazen heyecanlı, bazen ağlamaklı bir film... Tanıştığımız bugünü  hatırlıyor musun? 

İyiki de tanışmışız seninle.

Sevgili günsüz,

Seninle olmanın en güzel yanı sanırım zamansızlık. Satırlerı yazıp duruyorum bazen aynı günün sabahı, akşamı gecesi bilmem neresınde... Ama kimin umurundaki bir zaman takip çizelgemiz yok nasılsa. Bizim için her satır bugün de, şimdi de,şu an da oluyor. Istersen " kalemi en son elime haftalar önce aldım" cümlesini kurmama gerek bile yok. Hatırlamıyorum da önemi  de yok ya. 

Bugün yine yağmur yağıyor günsüz. Tıpkı başka bir bugündeki gibi. Yine ısınmak için sana sığındım günsüz. Yine ellerime hohlasana sıcacık nefesinle. Kulağımdan içime akan güzel bir melodi var eminim sende benimle dinliyorsun günsüz. 

Sana tüm sevdiğim dizileri ,satırları,anları taşıyorum...hep aynı şeylerden aynı oranda zevk alabilmek ne de tarifsiz bir güzelliktir....ne olursa olsun dönecek bir yuva hissi, kaybolmadan korkmadan bilmediğin her yola girme cesareti, bir anahtarla tüm kapıları açabilme yeteneği... Ben sana tüm güzellerimi yüklesem beni yarı yolda bırakmasın, şımarıp beni darmadağın etmezsin...korkup kaçmazsın..

Yine tüm kemiklerimde bir ince sizi başladı...tüm  etlerim çürüyüp düşüverecekmiş gibi acımaya basladı. Anlayamadığım bir durumdayım yine...neyim var acaba günsüz sence???

Tamam tamam bunları düşünmeyecektik söz vermiştik. Şimdilik biraz gözlerimi kapatacağım günsüz ama bir yere ayrılma olur mu? Yapayalnız uyanmaktan hoşlanmıyorum biliyorsun 

 iyi  gecesabahoglenler.





08 Aralık 2019 1-2 dakika 96 denemesi var.
Yorumlar