Günsüz

Günsüz;

(bilmem ne yılı bilmem ki ne günü)

Bugün yine bir başka bugün gibiydi. Hani dün  bugünümdeydi sanki. Bende başka bir dünde kalan bugünde düşündüm  senin adını;GÜNSÜZ olsun dedim. Gelecekteki bugün için dünden kalan bugünü yazarım. 

Ya da şimdiyi dünün bugünüymüş gibi yazarım. Tüm zamanları alıp karıştırıp bir kavanozdan çekiliş yaparım. Bakalım bugünümüze hangi bugünler, dünler, yarınlar yaşanmamışlar, hayaller çıkacak.

Evet, sevgili günsüz

Az öncemde çok öncem gibi bir anlamsızdı. Kafamda yine daha öncelerde de olduğu gibi bir sürü  boş dolu kelimeler gezindi durdu. Saatlerce bu kadar düşünüp kilo vermemekte ne saçma. Aslında bedenen incecik olmam lazım ama ben giderek beynen inceliyorum sanırım.   Bekli de hafıza git gelleri bu yüzdendir. Ne dersin sevgili Günsüz. Sıfır beyin diye bir trend var mi! Yoksa yine olayı yanlış mı anladım:) sevgili günsüz söylese benim neyim var?

-Nasıl?

-Nasıl?

Ne bileyim işte neyim var???sürekli kafamda deli sorular:)) aslında sorular değil yanlış söyledim  sürekli kafamda deli cevaplar sorular yok. Ben neyin cevabını  veriyorum sürekli neyi kime anlatıyorum ki?

Ahhhh sevgili Günsüz bugünde sanırım başka zamanın bugünüydü. Bende ki cevaplarda gelecekten gelen bugünde sorduğum sorular içinde kayboldu. Sevgili Günsüz, bir gün bugünün hangi dünün bugünü olduğunu merak edersem ne olacak peki. Sana günsüz demekle iyimi ettim?? Neyse Günsüz bugünlük bu kadar yeter.

 Hep bugünde kal olur mu?



Devamı gelecek...

07 Aralık 2019 1-2 dakika 96 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar